2 min læsningFCN-cheftræner frygter ikke sovepude i Pokalen: Vi jagter store oplevelser

Til trods for en 3-0 føring fra første opgør mod Aarhus Fremad i kvartfinalen i Pokalen, er FC Nordsjælland-cheftræneren ikke bange for, at holdet tager let på opgaven i returen onsdag.

2 min læsning
Johannes Hoff Thorup frygter ikke lav motivation fra sine spillere i Pokalen mod Aarhus Fremad.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

3-0.

Sådan lyder føringen til FC Nordsjælland over Aarhus Fremad inden returopgøret i Pokalens kvartfinale.

Til trods for en stor føring, hjemmebanefordel og det faktum, at man møder et hold fra 2. divison onsdag, er FC Nordsjællands cheftræner, Johannes Hoff Thorup sikker på, at spillerne er sultne efter at bevise sig selv.

– Det frygter jeg overhovedet ikke, nej. Vi har at gøre med topprofesionelle spillere. Og de vil alle spille for enhver pris – uanset om der er tale om mesterskabsspillet i Parken eller en pokalkamp mod Aarhus Fremad. Så det bliver intet problem at motivere spillerne til kampen. Det kommer helt af sig selv, siger Hoff Thorup til klubbens hjemmeside og fortsætter om onsdagens pokalmodstander:

– Og så skal vi også have respekt for Aarhus Fremad. Det er et godt hold, som har vist, at de kan drille alle. Så vi skal have fuld fokus fra starten af. Der er sket mere vanvittige ting, end at sådan et resultat, som vi har, er blevet hentet.

Mål og Highlights: Se F.C. København sejre fra baghjul i topbrag mod FC Nordsjælland

Motivationen for at hive den samlede sejr hjem er til at forstå, da FC Nordsjælland dermed sikrer sig en plads i Pokalens semifinale. Udover muligheden for at hente sølvtøj i Pokalen ligger klubben også godt til i Superligaen, hvor nordsjællænderne i skrivende stund er på en andenplads.

– Lige i øjeblikket jagter vi store oplevelser, siger Johannes Hoff Thorup og fortsætter:

– Vi skal have alt ud af denne her sæson og være med i alle turneringer til det allersidste. Så det har kæmpe betydning for os, hvis vi spiller os videre til semifinalen.

Aarhus Fremad har fået ny ejer: Nigeriansk IT-milliardær har købt sig ind

Kampen mellem FC Nordsjælland og Aarhus Fremad spilles på Right to Dream Park klokken 18.00. Du kan se pokalopgøret på DR2.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer