1 min læsningAarhus Fremad har fået ny ejer: Nigeriansk IT-milliardær har købt sig ind

Topholdet i 2. division har fået sig en ny ejer fra Nigeria.

1 min læsning
Aarhus Fremad har fået ny ejer - der er her tale om Shola Akinlade fra Nigeria.

Aarhus Fremad er kommet på udenlandske hænder.

Som man ellers så ofte har set det i fodboldens verden, er der denne gang hverken tale om en amerikansk, engelsk, tysk, russisk eller arabisk investor – og ej heller en dansk. Den nye ejer er fra Nigeria.

Således bekræfter Aarhus Fremad tirsdag, fire dage før den 1. april, at den nigerianske IT-milliardær Shola Akinlade har købt 55 procent af 2. divisionsklubben.

Den 38-årige milliardær bor i dag i USA, men til trods for hans indtog i klubben, så skal man ikke forvente at Aarhus Fremad har direkte kurs mod toppen af dansk fodbold lige foreløbigt.

– Det er faktisk så kedeligt, at der ikke kommer til at være nogle forandringer. Planen er, at vi fortsætter med det setup, vi har. Der er selvfølgelig nogle investeringer, der ligger lige til højrebenet; Noget fitness-udstyr, nogle GPS-trackere på spillerne og så videre, siger klubbens direktør, Lars Kruse, til Århus Stiftstidende.

Enden er nær: AGF-profil vil væk til sommer

Pengene fra den nye majoritetsejer er allerede gået ind på Aarhus Fremads konto, og Lars Kruse oplyser videre, at Shola Akinlade har været på besøg i Aarhus Fremad.

Foruden den nye ejer får Aarhus Fremad sig også en søsterklub i form af nigerianske Sporting Lagos, som til dagligt bliver drevet af Shola Akinlade.

Aarhus Fremad topper lige nu 2. division med 20 kampe spillet.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Aarhus Fremad (@aarhusfremad)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer