2 min læsningBayern-profil efter pokalexit: Det pisser mig virkelig af!

Joshua Kimmich er mildest talt utilfreds med tirsdagens farvel til DFB Pokalen efter nederlaget til Freiburg. Bayern München-profilen irriterer sig over, at klubben denne sæson bliver en pokal fattigere.

2 min læsning
Joshua Kimmich er meget utilfreds efter pokalnederlaget til Freiburg.
Foto: REUTERS/Annegret Hilse

Mere vil have mere.

I Bayern München er man yderst sejrsvant, men som indledningen lyder, er det ikke nok i det sydtyske at blive mestre.

Heller ikke for Joshua Kimmich, der er irriteret over den glippede mulighed for at vinde DFB Pokalen denne sæson efter tirsdagens exit til Freiburg.

– Det pisser mig bare af, jo flere titler vi taber. Nu har vi endnu én, vi ikke vinder denne sæson. I sidste ende virker det ikke til, at det motiverer os at tabe titler, siger den defensive midtbanespiller til Kicker og fortsætter:

– Vi har følelsen, at det var en smule for lidt. En smule for lidt passion, en smule for lidt følelse. Næsten ingen ideer, ingen genkendelige processer. Og i sidste ende lykkes det os ikke at vinde den slags kampe.

Mål og highlights: Se Bayern i pokalexit – smider føring hjemme mod Freiburg

Den ellers så suveræne storklub i det sydtyske har de seneste sæsoner haft nogle skuffende exits fra pokalturneringen. I 2020/21-sæsonen røg Bayern ud til 2. Bundesliga-holdet Holstein Kiel efter straffesparkskonkurrrence.

I seneste sæson blev det et farvel efter et sviende 5-0 nederlag til Mönchengladbach, og i går røg storklubben ud efter et 1-2-nederlag til Freiburg.

Nederlaget til Freiburg var Thomas Tuchels første efter ankomsten til Bayern München som ny cheftræner efter Julian Nagelsmann, hvor det lykkedes at vinde med 4-2 i debuten mod Dortmund. Næste mulighed for oprejsning for Tuchel, Kimmich og Bayern er på lørdag i Bundesligaen.

Tuchel om Bayern München: Vi kan vinde hele molevitten!

Her vil skæbnen det sjovt nok, at modstanderen endnu en gang er Freiburg. Opgøret på Europa-Park Stadion fløjtes i gang klokken 15.30, og du kan se kampen på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer