4 min læsningOfficielt: Manchester United forlænger med forsvarsprofil

Ganske som ventet har Manchester United forlænget med forsvarsspilleren Luke Shaw.

4 min læsning
Manchester United har forlænget aftalen med Luke Shaw.

Det har længe blot været et spørgsmål om tid, og tiden er nu kommet.

Manchester United kunne tirsdag præsentere en kontraktforlængelse med klubbens venstreback Luke Shaw.

Luke Shaw kom til Manchester United fra Southampton som 18-årige i sommeren 2014, og dermed nærmer han sig ni år i den engelske storklub.

Luke Shaw stod til at have udløb på dagen for sin 10 års jubilæum, men det er der nu ændret på med en kontrakt, der løber helt til og med juni 2027. Til den tid vil den engelske landsholdsspiller have været i klubben i 13 år.

– For ni år siden skrev jeg under med denne fantastiske klub, og jeg er begejstret for at forlænge mit ophold. Jeg er vokset enormt meget, siden jeg kom til Manchester United for så mange år siden – både som person og som spiller; Jeg ved, hvad der skal til for at få succes i en klub som denne, lyder det fra Shaw.

Foto: Manchester United

Luke Shaw nærmer sig også kampmæssigt en stor milepæl, da han allerede onsdag kan spille sin kamp nummer 250 for Manchester United, når de hjemme på Old Trafford møder Brentford.

Den 27-årige venstreback har igennem sine snart ni år i klubben oplevet både opture og store nedture, blandt andet blev store dele af hans 2015-16-sæson smadret af et brækket ben, og under tidligere manager José Mourinho så hans fremtid i klubben kulsort ud.

Mål og Highlights: Se Newcastle køre tandløse Manchester United over og overtage tredjepladsen i Premier League

Alt det har dog ændret sig, og det skyldes særligt én mand.

– Vi er i starten af vores rejse under manageren (Erik ten Hag, red.) og hans stab. Vi har allerede opnået succes i denne sæson, men vi vil have meget mere. Der er en stor mulighed for at skabe noget specielt her, og jeg vil give alt for at være en del af det, lyder det fra Shaw.

Hos Manchester United er de også ganske begejstrede over forlængelsen med Luke Shaw, der kun med undtagelse af David de Gea og Phil Jones er den spiller, der har været i klubben i længst tid.

– Luke er en voldsomt vigtig spiller i truppen, og han har vokset sig til en af de bedste forsvarsspillere i verden. Han har næsten været i klubben i et årti, og han forstår forventningerne om succes, der kræver hårdt arbejde, dedikation og høje standarder.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han har tilføjet lederskab til sine øvrige fremragende egenskaber, og vi ser alle frem til at se ham i en Manchester United-trøje de kommende år, lyder det fra klubbens fodbolddirektør John Murtough.

Luke Shaw kostede i 2014 37,5 millioner euro (280 millioner kroner), og det gjorde ham dengang til verdens dyreste teenager – da han slog Wayne Rooneys rekord med cirka fire millioner.

Efter ni år i Manchester United er Shaw røget markant ned af listen, hvor han nu indtager en ottendeplads bag spillere som Fabio Silva, Vinicius Jr., Rodrygo, Anthony Martial, Matthijs de Ligt, João Felix og selvfølgelig Kylian Mbappé.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer