2 min læsningMedie: Brighton har sikret sig mod Chelsea-gentagelse

I Brighton har de ikke den store lyst til at sige farvel til endnu en manager midt i sæsonen.

2 min læsning
I Premier League-klubben Brighton har de været så ærgerlige over sidste år at miste Graham Potter midt i sæsonen, at de har sikret sig mod at det sker med De Zerbi.
Foto: Ritzau/Scanpix

Efter seks kampe i Premier League skulle Brighton finde sig en ny manager.

Den sydengelske klub havde klaret sig så godt under Graham Potter, at de i september sidste år måtte slippe ham til Chelsea, der angiveligt havde indfriet den 20 millioner pund købsklausul.

Det efterlod Brighton uden manager midt i sæsonen, og derfor var de tvunget ud på manager-markedet.

Her faldt valget på den tidligere Shakhtar Donetsk-træner, italienske Roberto De Zerbi, der på imponerende vis har løftet arven fra Potter.

Selvom managerskiftet gik bedre, end de formentlig havde frygtet i Brighton, så har de ifølge transferjournalist, Fabrizio Romano, lært af situationen.

Tre Premier League-klubber jagter ny manager: Her er bookmakerens favoritter

– Jeg kan forstå, at der er en købsklausul i Roberto De Zerbis kontrakt, der gør det muligt at forlade Brighton – meget lig Graham Potter. Der er dog én altafgørende forskel: Den er kun gældende om sommeren og ikke i løbet af sæsonen, forklarer Romano.

Brighton-manager takker Potter: Det er jeg nødt til

– Klausulen lyder på mere end 10 millioner euro [..] De Zerbi ønskede ikke nogen forstyrrelser i løbet af sæsonen. Han er fuldt fokuseret på Brighton, lyder det videre.

Roberto De Zerbi har tidligere været træner i de italienske klubber Foggia, Palermo, Benevento og Sassuolo og så altså i ukrainske Shakhtar Donetsk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer