Premier League

Brighton-manager takker Potter: Det er jeg nødt til

Roberto de Zerbi overtog i september managerjobbet i Brighton efter Graham Potter, som nu er blevet fyret i Chelsea.

Brighton-manager Roberto de Zerbi takker Graham Potter for den trup, han overtog fra den nu fyrede Chelsea-manager.
Foto: Ritzau/Scanpix

Det er i høj grad et Graham Potter-mandskab, han har overtaget.

Brighton-manager Roberto de Zerbi har formået at køre videre på den bølge, som Graham Potter skabte i sin tid i Brighton, og det tilskriver han i høj grad sin forgænger.

– Jeg er heldig med at have disse spillere, de er det vigtigste. Jeg har et hold med en virkelig god mentalitet og en meget god attitude. Det er jeg nødt til at takke Graham Potter for, lyder det fra De Zerbi, der har store mål allerede i indeværende sæson.

– Vi spiller virkelig godt i øjeblikket, men hvis vi skal nå vores mål, så skal vi forbedre os. Vores mål er at spille europæisk. Hvilken turnering må vi se på. Vi vil spille tre gange om ugen næste sæson!

Den italienske manager har bestemt heller ikke brudt sig om at se sin forgænger, Graham Potter, blive fyret i Chelsea denne weekend, og han langer både ud efter spillere og klubber.

Mål og Highlights: Pointene blev delt i målrigt opgør mellem Brighton og Brentford

– Jeg er ked af det, det er dårligt nyt for trænerne. Der bliver lagt for meget vægt på trænerne – spillerne er de vigtigste. Jeg bryder mig ikke om det, når trænere bliver fyret, for ansvaret ligger også på spillerne og klubberne, lyder det fra De Zerbi.

Brighton var i weekenden mere end uheldige med kun at få ét point i hjemmekampen mod Brentford. Selv med det ene point ligger klubben fra den engelske sydkyst dog på en flot sjetteplads, der i sidste ende vil give dem en tur i UEFA Conference League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P