LaLiga

Nyt Messi-håb i FC Barcelona: Vi er i kontakt med hans lejr og arbejder på det

FC Barcelonas vicepræsident Rafa Yuste bekræfter fredag, at klubben er i kontakt med Lionel Messi i forhold til en mulig retur til Camp Nou.

FC Barcelona arbejder på Lionel Messi-retur.
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

Lionel Messi tilbage i FC Barcelona.

Det er sandsynligvis de fleste FC Barcelona-fans’ lettere fugtige drøm.

Og med kontraktudløb i Paris Saint-Germain til sommer, så kan en ny aftale med Barca potentielt set komme i spil.

Specielt med tanke på dagens udmelding fra vicepræsident i FC Barcelona, Rafa Yuste.

Over for det spanske medie Sport bekræfter Yuste nemlig, at man er i kontakt med Lionel Messi og holdet bag ham med henblik på at lande en aftale med den aldrende argentiner.

– Lionel Messi og hans familie kender den kærlighed, jeg har for dem. Jeg deltog i de forhandlinger, der desværre ikke førte til succes. Jeg har den torn i mig, at Leo ikke kunne fortsætte i vores klub. Hvis vi taler om Masia og græsrodsfodbold, taler vi om Messi.

– Selvfølgelig ville jeg elske at se ham komme tilbage. For hvad det kunne repræsentere på et sportsligt, socialt og økonomisk plan. Vi er i kontakt med dem, hvad angår det (en aftale med FC Barcelona, red.), ja, fortæller Rafa Yuste.

Højlund har ikke kun taget Danmark med storm: Overhaler Messi, Ronaldo og Mbappé

Lionel Messi skiftede til Paris Saint-Germain tilbage i sommeren 2021. I sin tid i klubben har han spillet 66 kampe med 29 mål og 32 assists til følge.

Meldingerne kort efter VM-slutrunden i Qatar gik på, at både Lionel Messi og PSG ønskede at forlænge kontrakten. Men de to parter er altså ikke nået til enighed om en ny aftale, hvilket har fået rygterne om en FC Barcelona-retur til at blomstre.

Samtidig skulle der også være stor interesse fra MLS-klubben Inter Miami samt fra Saudi-Arabiske Al Hilal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P