1 min læsningVanvittigt beløb: Så meget kan Graham Potter have kostet Chelsea

Graham Potters 206 dage i spidsen for Chelsea har været en ganske bekostelig affære for klubben fra Stamford Bridge.

1 min læsning
Chelsea har brugt enorme summer på Graham Potter, der først blev købt fri i Brighton og søndag blev fyret i Chelsea.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev ansat den 8. september, og i går, den 2. april, blev han fyret.

Graham Potter nåede i alt at stå i spidsen for Chelsea i 31 kampe og i alt 206 dage, og det har været 206 ganske bekostelige dage for Chelsea og klubbens nye ejer Todd Boehly.

Chelsea betalte i september Brighton 20 millioner pund (170 millioner kroner) for at købe Potter ud af kontrakten på den engelske sydkyst, men det er langt klubbens eneste udgift.

I forbindelse med søndagens fyring forlyder det nemlig, at Potter havde helt op mod 50 millioner pund (425 millioner kroner) til gode hos Chelsea, som følger af sin kontrakt, der ikke stod til at udløbe før 2027.

Chelsea har efter alt at dømme forhandlet sig frem til et ‘gyldent håndtryk’, der koster klubben mindre i det lange løb og samtidig giver Potter muligheden for at tage et nyt job med det samme.

Chelsea gav Potter sparket: Her er to statistikker, der begrunder beslutningen

Chelsea skrev i sin pressemeddelelse søndag aften, at Graham Potter havde indvilget i at samarbejde om et ‘glat’ overgangsperiode.

Med det menes ifølge The Guardian, at Graham Potters betroede assistenter, Bjorn Hamberg, Ben Roberts og Bruno Saltor – hvoraf sidstnævnte har overtaget roret i Chelsea midlertidigt – alle bliver i klubben fra Stamford Bridge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer