1 min læsningUnited-back bekræfter: Tæt på forlængelse

Manchester United ligner mere og mere en klub, der har styr på sin venstreback for de kommende mange sæsoner.

1 min læsning
Manchester United er langt i forløbet med at skrive en kontraktforlængelse med venstreback Luke Shaw, det fortæller spilleren selv.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Næste år runder han en voldsom milepæl.

I en alder af bare 28 kan Luke Shaw i sommeren 2024 fejre 10 års jubilæum som Manchester United-spiller, og det jubilæum når han efter alt at dømme.

Hans nuværende kontrakt udløber på selve jubilæumsdagen, men inden da har han formentlig underskrevet en kontraktforlængelse.

– Jeg er tæt på [at underskrive en ny kontrakt]. Intet er underskrevet endnu. Vi er blevet enige om visse ting, og vi tager den derfra, sagde Luke Shaw søndag til Sky Sports.

Luke Shaw kom til Manchester United fra Southampton i 2014, og i sin tid i klubben har han oplevet både opture og nedture.

Mål og Highlights: Se Newcastle køre tandløse Manchester United over og overtage tredjepladsen i Premier League

Det meste af hans 2015-16-sæsone blev smadret af en brækket ben, og da han kom tilbage, var tilliden fra daværende manager, José Mourinho, stort set ikke-eksisterende.

Under både Ole Gunnar Solskjær og Erik ten Hag har Luke Shaw dog udviklet sig til atter at være Manchester Uniteds klare førstevalg på positionen som venstre back.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer