2 min læsningTidligere Brøndby-spiller: Ikke på grund af Sydsidens fravær at holdet underpræsterer

Mangler Sydsidens normale opbakning på Brøndby Stadion og var det skyld i nederlaget til Viborg? Nej siger tidligere topspiller.

2 min læsning
Det er ikke sydsidens fravær, der er skyld i alle Brøndbys problemer, siger Mikkel Bischoff.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby fik den værst tænkelig starter på superligaens mesterskabs slutspil.

Med et 3-0 nederlag til Viborg på hjemmebane, er Jesper Sørensens mandskab nu 10 point efter netop Viborg på tredjepladsen.

Undervejs i kampen var den berømte og berygtede Sydsiden fantribune igen usædvanligt tavse, som det har været tilfældet siden GFH’s indtog i klubben, og efter det pinlige nederlag spekulerede flere eksperter og spillere i, at den manglende stemning påvirker holdet.

Øverst i artiklen her kan du høre Daniel Wass fortælle om den manglende opbakning.

Men argumenterne om manglende opbakning holder ikke hele vejen, siger den tidligere Brøndbyspiller og nuværende fodboldekspert, Mikkel Bischoff, der selv har prøvet at spille foran den intense opbakning.

– Der har været perioder, hvor det også er gået dårligt inde på banen, og hvor det også lagde et pres på os, fordi vi ikke leverede. Og så blev det altså dobbelt, fordi der var så meget pres nede fra den tribune, pointerede Bischoff efter opgøret til Discovery +.

– Det er ikke det, jeg tager med fra denne præstation i dag. At det er på grund af fansene, at de (holdet, red.) ikke præsterer i dag. Jeg synes, de var rådvilde i store dele af den her fodboldkamp, og i første halvleg løb rundt og ledte efter en plan. Der var rigtig mange andre ting inde på banen, som gjorde, at de ikke spillede godt i første halvleg, slog eksperten fast efter kampen, hvor han diskuterede fanopbakningen med blandt andre Thomas Gravesen.

Highlights: Everton får rødt kort for slag – kort efter brager Kane Tottenham i front

Den tidligere Brøndby-spiller, der selv nåede at spille 70 kampe på tværs af alle turneringer, peger i stedet på forsvaret, hvor han også selv huserede fra 2007 til 2011.

– Jeg var kritisk i kommenteringen i forhold til midterforsvarerne. De vandt ikke nogen dueller, de løb rundt og skærmede og observerede, og de gik ikke ind i noget. Hvis du gerne vil holde et pres og holde modstanderne oppe, som Brøndby gerne vil, så kæver det, at du ikke lader angriberne vende, forklarede Bischoff.

Brøndby spiller næste kampe i Superligaen ude mod FC Nordsjælland 2. påskedag den 10. april.

DOWNLOAD CAMPO.DK’s APP OG HOLD DIG OPDATERET PÅ DINE FODBOLDNYHEDER FRA SUPERLIGAEN!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer