3F Superligaen

Hvad laver han der? – City-legende var på plads på Brøndby Stadion

Der var fint besøg på Brøndby Stadion til kampen mellem Brøndby og Viborg. Burnleys manager, Vincent Kompany, var nemlig at finde på tribunerne.

Vincent Kompany var på plads på Brøndby Stadion, da Brøndby tabte til Viborg.
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Et stemningsboykot fra de aktive Brøndby-fans på Sydsiden har gjort det til en anderledes oplevelse at besøge Brøndby Stadion for tiden.

Alligevel havde dagens opgør lokket en særlig gæst til, som havde taget turen fra England til Brøndby for at overvære kampen.

På tribunerne var den belgiske Manchester City-legende og nuværende Burnley-manager, Vincent Kompany, nemlig at finde blandt de mange Brøndby-fans – men nok ikke for en oplevelse af den danske fodbold-kultur.

Kompany er som sagt manager i Burnely, som i øjeblikket i overbevisende stil har kurs mod en retur til Premier League og altså fører Championship med 11 point ned til nærmeste forfølger.

Og med et transfervindue ventende i juni og udsigt til en tilværelse i den bedste engelske række i næste sæson, var Kompany med større sandsynlighed på Brøndby Stadion for at kigge på mulige tilgange til Burnley.

Rygterne går på, at den belgiske manager var på tribunerne for at se Brøndbys unge målmand Mads Hermansen an, men ingen har endnu haft Burnley-bossen i tale om, hvorfor han var til stede.

Kæmpe chok i Championship: Burnley har fået transferforbud

Det kan dog ende med at vise sig svært for Kompany at forstærke truppen inden den forventede oprykning til sommer. Det kan du læse meget mere om i artiklen ovenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P