Mål og Highlights: Manchester City smadrede Liverpool i smuk sejr

Etihad dannede lørdag eftermiddag rammen om storopgøret mellem Manchester City og Liverpool. Se alle mål og highlights inde i artiklen.

Mål og highlights Manchester City mod Liverpool.

Lørdag eftermiddag var der dømt storopgør i Premier League, da Manchester City tog imod Liverpool.

Efter en skuffende sæson kæmper Liverpool for en Champions League-plads i næste sæson og skulle derfor forsøge at kravle op i top fire. Manchester City skulle derimod forsøge at åbne mesterskabskampen og indhente Arsenal i toppen af Premier League.

Liverpool fik en drømmestart, da egyptiske Mohamed Salah tidligt i første halvleg bragte Merseyside-klubben i front. Føringen skulle dog ikke holde længe, inden Julian Alvarez kort tid efter bragte balance i regnskabet.

Kort efter pausen eksploderede Etihad Stadium i en lykkerus, da først Kevin De Bruyne og kort tid efter Ilkay Gündogan kunne sende Manchester City i front med to. Med 15 minutter tilbage ville Jack Grealish også lege med, da han scorede til 4-1.