3 min læsningKlopp om sommerens transfervindue: Der SKAL ske noget!

Liverpool-manager Jürgen Klopp slår fast, at Liverpool helt sikkert bliver aktive i det kommende transfervindue til sommer.

3 min læsning
Jürgen Klopp fortæller, at Liverpool bliver aktive i transfervinduet til sommer
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

En sjetteplads med syv point op til det forjættede top fire.

Det er i skrivende stund virkeligheden for Jürgen Klopps Liverpool, der ikke har præsteret op til vanligt niveau i løbet af denne sæson.

Og det kalder på ændringer, når sommerens transfervindue åbner, fortæller manager Jürgen Klopp. Det skriver Football Insider.

Siden årsskiftet har der floreret flittigt med rygter om, at Jude Bellingham kunne være en mulighed for Liverpool, der da også skulle være blandt topkandidaterne til at hente den unge englænder i Dortmund – sammen med de spanske giganter Real Madrid.

Men det ønsker Jürgen Klopp dog ikke at gå yderligere ned i detaljerne om. Han kan dog slå en ting fast:

– Jeg vil ikke svare på spørgsmålet, fordi vi aldrig taler om den slags ting (om tilbud på konkrete spiller – Jude Bellingham, red.).

– Men en ting, der er sikkert, er, at vi vil være aktive sommeren. Det kan jeg helt sikkert sige. Der skal ske noget. Klubben vil helt sikkert være aktive til sommer. Men hvem vi jagter, hvor mange og for hvor meget og sådan noget er egentlig ikke noget, jeg vil kommentere på, indleder Klopp, før han fortsætter:

Jürgen Klopp fortæller, at Liverpool vil være aktive til sommer.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

– Nu har jeg været i branchen længe nok til at vide, hvordan disse ting udvikler sig og fungerer. Og det er klart efter noget tid, at du skal blande tingene lidt og på en måde starte forfra. Det er helt normalt. Det sker hele tiden. Det er bare sjældent i dag, at det sker med den samme manager, fordi folk indser, at når du fyrer en manager og henter en ny manager ind, så ændrer tingene sig i højere grad automatisk.

– Efter syv år i klubben står det klart, at det skal vi gøre nu. Det er klart, at man på et tidspunkt når et punkt, hvor man skal foretage ændringer – og det skal vi.

Supercomputer har luret den: Sådan ender Premier League

Der resterer fortsat 12 Premier League-kampe for Liverpool i denne sæson, hvor Merseyside-klubben skal forsøge at kæmpe sig op i den Champions League-kvalificerende top fire.

Første stik for Jürgen Klopps mandskab skal tages senere lørdag, når Manchester City venter til et opgør på Etihad Stadium i Manchester.

Kampen fløjtes op klokken 13:30 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Se listen: Her er de bedst betalte trænere i verden

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer