2 min læsningVanvittige priser: Billethajer ‘hijacker’ Arsenals mulige mesterskabsfest – så meget koster det at se kampen på stadion

Billetpriserne til Arsenals Premier League-opgør mod Wolves i sidste spillerunde er eksploderet, da billethajer har kapret billetter.

2 min læsning
Billetpriser Arsenal Wolves.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er i forvejen langt fra billigt at se fodbold live på stadion i Premier League.

Men for Arsenal er billetprisen nu gået fra at være høj, til at være fuldstændig eksploderet.

Det handler om Arsenals kamp i den allersidste spillerunde i Premier League i denne sæson, hvor Wolves kommer på besøg. Og det er der en helt speciel grund til. Det er nemlig her, at det potentielt set kan ende i en kæmpe mesterskabsfest for ‘The Gunners’ – den første i 19 år.

Grunden til at billetprisen er blevet skruet gevaldigt i vejret, skyldes, at en række billethajer angiveligt har sikret sig billetter til opgøret i forbindelse med, at billetterne blev frigivet tirsdag.

Og de billetter forsøger billethajerne nu at sælge videre til rigtige fodboldfans til regulære vanvidspriser.

Således skriver Daily Mail, at nogle af billetterne til opgøret er blevet sat til salg for intet mindre end 53.000 pund – svarende til i omegnen af 450.000 kroner. Normalt ville billetterne til opgøret ifølge mediet koste et sted mellem 41 og 75 pund.

Supercomputer har luret den: Sådan ender Premier League

Arsenal har i samme forbindelse været ude at advare klubbens mange fans mod billethajerne og fortæller samtidig, at man fra klubbens side har arbejdet hårdt på at forhindre, at billethajer lykkes med foretagendet.

Klubben skulle blandt andet have blokkeret 500.000 forskellige IP-addresser fra at kunne købe billetterne – men nogen er altså sluppet igennem nåleøjet.

Arsenal placerer sig i skrivende stund komfortabelt i spidsen af Premier League, hvor de nærmeste forfølgere fra Manchester City er hele otte point efter i tabellen – dog med en kamp i hånden. Arsenal ligger dermed lunt i svinget i kampen om Premier League-titlen, som klubben sidst formåede at hente tilbage i sæsonen 2003/04.

Kampen mellem Arsenal og Wolves finder sted den 28. maj.

Se den samlede Premier League-stilling herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer