2 min læsningMedie: FC Barcelona flytter fra Camp Nou

FC Barcelona må angiveligt flytte fra hjemmebanen, Camp Nou, for en stund grundet en større renovering af stadion.

2 min læsning
FC Barcelona flytter fra Camp Nou.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er slut med Camp Nou – i hvert fald for en stund.

Sådan lyder meldingen i flere spanske medier fredag formiddag – heriblandt Marca.

Ifølge mediernes viden skyldes det, at man vil gå i gang med en større renovering af Camp Nou, hvilket gør, at det ikke vil være hensigtsmæssigt at spille fodbold på det legendarisk stadion i en længere periode.

Det berettes, at FC Barcelona vil forlade Camp Nou efter afslutningen på denne sæson. I stedet er det planen, at den nye hjemmebane bliver Estadi Olimpic Lluis Companys, som er placeret forholdsvist centralt i Barcelona på bjerget, Montjuic.

Estadi Olimpic Lluis Companys skulle angiveligt fungerer som klubbens hjemmebane i en længere periode – frem til november 2024 – hvorefter den catalanske storklub igen vil rykke ind på Camp Nou.

Hele projektet, der skal forbedre forholdene for de mange fodboldfans på Camp Nou, skulle strække sig over en 3-årige periode. Således skulle et nyrenoveret Camp Nou stå klar i løbet af 2026.

Medie: Barcas AC tiltrækker sig opmærksomhed fra Premier League

Der kommer dog stadig til at være plads til en pæn portion FC Barcelona-fans på lægterne, når klubben spiller på hjemmebane.

Således skulle der være plads til et sted mellem 54.000 og 60.000. Sættes det op imod kapaciteten på Camp Nou, er det dog stadig en klar nedgang, da stadion kan rumme op imod 100.000 tilskuere.

Estadi Olimpic Lluis Companys blev bygget tilbage i 1927 og er blandt andet blevet brugt i forbindelse med OL i 1992.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer