2 min læsningTidligere stjerne: Min største fejl var at forlade Real Madrid

Ruud Van Nistelrooy skiftede i 2010 Real Madrid ud med Hamburg SV. Noget han i dag ser som den største fejl i sin karriere.

2 min læsning
Ruud Van Nistelrooy Real Madrid
Real Madrid's Ruud van Nistelrooy (L) is congratulated by David Beckham (C) and Robinho after scoring against Recreativo Huelva during their Spanish First Division soccer match at Nuevo Colombino stadium in Huelva May 20, 2007. REUTERS/Marcelo del Pozo (SPAIN)

249 mål i 449 ligakampe gennem 19 år som aktiv.

Det er, hvad den tidligere hollandske angrebsstjerne Ruud Van Nistelrooy kan skrive på cv’et.

Foruden målene, vandt han også både Eresdivisie med PSV, Premier League og FA Cuppen med Manchester United og LaLiga i løbet af sin karriere, der også bød på 70 landskampe for ‘Oranje’.

Men på trods af de store bedrifter og mange mål, så er der dog stadig en ting, som nager den store hollænder. Det fortæller han til The Overlap.

– Manuel Pellegrini var cheftræner på det tidspunkt, og de havde lige skrevet under med Karim Benzema, Cristiano Ronaldo og Kaká, så der var ikke plads til mig. Det forstod jeg godt, og det accepterede jeg. Jeg var 33 år.

– Men jeg ville gerne med til VM i 2010, så jeg besluttede mig for at skifte til Hamburg SV. Den beslutning tog jeg for hurtigt. Hvis jeg ser tilbage, skulle jeg ikke have forladt Madrid. Det var den største fejl i min karriere, fortæller den tidligere bomber.

Medie: Real Madrid øjner Chelsea-stjerner

Grunden til, at Van Nistelrooy fortryder det, findes dog nærmere i den private situation, fremfor den fodboldmæssige.

– Jeg lavede to mål i min første kamp, men at forlade Madrid, var for min familie rigtig svært. At skulle flytte land igen. Så det var ikke på grund af klubben, men af mere personlige årsager, siger Van Nistelrooy.

Hollænderen, der i dag er cheftræner for PSV, skal sammen med truppen forsøge at holde fast i topholdet Feyenoord i den hollandske liga. På nuværende tidspunkt har PSV otte point op til førerholdet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer