2 min læsningDBU ryster ikke på hånden: Vil gerne forlænge med Hjulmand

Selvom der efter et dårligt VM og et endnu dårligere resultat mod Kasakhstan søndag er begyndt at komme kritiske stemmer, så vil DBU fortsat gerne forlænge med landstræner Kasper Hjulmand.

2 min læsning
Selvom det danske landshold søndag tabte på udebane til upåagtede Kasakhstan, så vil DBU og fodbolddirektør Peter Møller gerne forlænge med landstræner Kasper hjulmand.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Selvom man skal mere end 100 tilbage for at finde en bedre sejrsprocent, så tager kritikken til.

Landstræner Kasper Hjulmand kunne næste gå på vandet under EM i 2021, men der er sket noget med det danske landshold på det seneste.

I de seneste fem landskampe – i øvrigt fem meget betydningsfulde landskampe – er det kun blevet til én sejr, mens Danmark tre gange er gået fra banen med et nederlag – senest til miniputterne fra Kasakhstan.

Den skuffende VM-slutrunde og nederlaget til Kasakhstan får dog ikke DBU til at ryste på hånden – nærmest tværtimod.

– Jeg vil gerne sige det én gang til: Vi vil rigtig gerne forlænge med Kasper Hjulmand. Vi synes, at han gør et suverænt stykke arbejde, siger Peter Møller til TV 2 Sport.

– Vi kan ikke vinde alle kampe, og vi synes kampen mod Kasakhstan var dårlig, det var ikke godt nok, og der skal strammes op. Det har jeg også en forventning om kommer til at ske.

Overblik: Top 5 over de største resultatmæssige nedture for Danmark

Kasper Hjulmand har i alt stået i spidsen for det danske A-landshold 38 gange, siden han i august 2020 tiltrådte i jobbet som landstræner.

Desværre for Hjulmand og landsholdet går der nu lidt over to og en halv måned, før de igen skal i aktion sammen, når de den 16. juni møder Nordirland hjemme i Parken i EM-kvalifikationen, hvorefter Slovenien venter i Ljubljana tre dage senere.

Kasper Hjulmand har kontrakt til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer