Blot tredje spiller i historien: Messi scorer hattrick og runder milepæl

Lionel Messi scorede natten til onsdag dansk tid et hattrick, da Argentina storsejrede i en venskabskamp - han har nu rundet 100 landsholdsmål.

Lionel Messi er den tredje fodboldspiller nogensinde til at score 100 mål for sit landshold.

Duellen mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi lever i bedste velgående.

Natten til onsdag dansk tid rundede Lionel Messi endnu en imponerende milepæl, da han undervejs i Argentinas storsejr over Curacao i en venskabskamp kom på måltavlen.

I det 20. minut åbnede den argentinske stjerne nemlig for målfesten i opgøret, og med sin 1-0-scoring rundede han samtidig sit mål nummer 100 for det argentinske landshold.

Dermed er Messi den blot tredje spiller nogensinde til at nå op på et trecifret antal mål scoret for sit land.

PSG-stjernen kunne i løbet af kampen også notere sig for sin landsholdsscoring nummer 101 og 102, da han allerede 17 minutter efter sin første scoring havde lavet et hattrick. Argentina endte med at vinde kampen 7-0 over den lille nation fra det Caribiske Hav.

Foruden Lionel Messi er det kun Cristiano Ronaldo og iranske Ali Daei, der har rundet milepælen med 100 landsholdsmål.

Ronaldo ser sig ikke tilbage: Udbygger rekord med flere mål

Mens Ali Daei nåede 109 scoringer for Iran og har lagt støvlerne på hylden for længst, fortsatte Cristiano Ronaldo med at udbygge sin rekord som den mest scorende landsholdsspiller i forrige uge.

Her kunne han således tilføje fire mål til kontoen efter Portugals to sejre på 4-0 og 6-0 over henholdsvis Liechtenstein og Luxembourg, og Ronaldo er dermed oppe på 122 mål for det portugisiske landshold.

38-årige Cristiano Ronaldo blev i den forgangne uge samtidig den mandlige landsholdsspiller med flest landsholdskampe nogensinde, og han er nu oppe på i alt 198 af slagsen.

35-årige Lionel Messi har brugt 174 kampe på at score sine 102 mål for Argentina.