2 min læsningRonaldo ser sig ikke tilbage: Udbygger rekord med flere mål

Cristiano Ronaldo og resten af Portugal sejrede søndag aften med hele 6-0 over Luxembourg, og den aldrende verdensstjerne kom også her på måltavlen.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo har både spillet flest landskampe og scoret flest mål i disse af alle.

Cristiano Ronaldo klør på.

Den 38-årige portugsier satte torsdag rekord som den mandlige fodboldspiller, der har spillet flest landskampe nogensinde.

Søndag aften var han så atter at finde i den portugisiske startellever, da EM-vinderne fra 2016 gæstede Luxembourg i EM-kvalifikationen.

Her kunne Cristiano Ronaldo notere sig for sin landskamp nummer 198, og udbyggede dermed den i forvejen imponerende rekord, som han snuppede i torsdags.

Ikke nok med det, så kom han også på måltavlen ad hele to omgange i Portugals 6-0-sejr.

Her var det Ronaldo selv, som åbnede målfesten med en scoring allerede efter otte minutter, inden han efter en halv times spil scorede sit andet mål i opgøret, da han bragte Portugal foran med 4-0.

Målet til 4-0 er Cristiano Ronaldos scoring nummer 122 for det portugisiske landshold – han havde i forvejen rekorden for flest mål i landsholdssammenhæng af alle.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Andenpladsen på listen over flest landsholdsmål i historien indehaves af iranske Ali Daei, der står noteret for 109 af slagsen – han har dog lagt støvlerne på hylden for længst.

Ingen ringere end Lionel Messi indtager tredjepladsen i den prestigefulde statistik. Den 35-årige argentiner står noteret for 99 mål i 173 kampe for de sydamerikanske verdensmestre.

Højlund har ikke kun taget Danmark med storm: Overhaler Messi, Ronaldo og Mbappé

Portugal topper nu EM-kvalifikationens gruppe J med seks point efter de to første kampe og en samlet målscore på 10-0.

Med Cristiano Ronaldos to scoringer mod Luxembourg søndag aften er han desuden nu oppe på i alt 11 mål efter otte kampe mod den lille nation. Luxembourg er dermed den modstander i landsholdsregi, som den tidligere Manchester United- og Real Madrid-stjerne har scoret mod flest gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer