International Fodbold

Svensk landsholdschef reagerer på ophedet interview: Det er ikke godt

Janne Andersson endte i en ophedet diskussion med Viaplay-ekspert Bojan Djordjic for åben skærm mandag aften, og det har nu fået den svenske landsholdschef til at reagere.

Den svenske landsholdschef har nu forholdt sig til det meget omtalte interview med Janne Andersson.

Kønt var det ikke.

Til trods for at Sverige netop havde vundet sin første kamp i EM-kvalifikationen, og så endda med hele 5-0 over Aserbajdsjan, endte det med et skænderi i svensk Viaplays studie efter kampen.

Her fik en af Viaplays eksperter, den tidligere AGF- og Manchester United-spiller Bojan Djordjic, spurgt Janne Andersson om, hvorfor AZ Alkmaar-spilleren Jesper Karlsson ikke har fået mere end otte minutters spilletid i Sveriges to kampe i EM-kvalifikationen.

Den svenske landstræner var tydeligvis ikke begejstret for spørgsmålet, der senere førte til et skænderi for åben skærm – og i sidste endte fik Janne Andersson til at forlade studiet i vrede.

Den svenske landsholdschef, Jens T. Andersson, har nu forholdt sig til situationen, som han selvsagt ikke er videre begejstret for.

– Jeg så interviewet på en lille mobiltelefon efter kampen, og kan konstatere at det ikke var det bedste interview, vi har oplevet efter en landskamp, siger Jens T. Andersson.

– Der er mange følelser i luften og mange tanker, der flyver igennem hovedet. Men jeg har ingen problemer med at fastslå, at det ikke var et godt interview.

Den svenske landsholdschef fortæller desuden også, at Janne Andersson har fortrudt sin ageren under interviewet:

– Han kan konstatere, at det ikke blev et godt interview. Han rakte hånden i vejret og var angerfuld, siger landsholdschefen til svenske Expressen.

Zlatan Ibrahimovic glimrer ved sit fravær for Sverige

Undervejs i det omtalte interview gik bølgerne højt. Du kan læse mere om selve interviewet HER.

I videoen øverst i artiklen kan du også se interviewet med den svenske landstræner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P