2 min læsningNeestrup om hjemmebanen: Second to none i Europa

F.C. København kan søndag spille sig på førstepladsen i Superligaen, og endnu engang ser der ud til at blive tæt på udsolgt i Parken.

2 min læsning
F.C. Københavns cheftræner Jacob Neestrup kalder holdets hjemmebane, Parken, for second to none i europæiske fodbold forud for superligakampen mod FC Nordsjælland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

30.000 har allerede sikret sig billet.

F.C. København spiller søndag hjemme mod Superligaens førerhold, FC Nordsjælland, og de forsvarende mestre er allerede tæt på at have udsolgt til kampen.

38.065 tilskuere er der, ifølge F.C. København selv, plads til i parken, og i foråret er det så småt blevet hverdag for københavnerne at have tæt på udsolgt i nationalarenaen.

– Det med 30.000 [tilskuere] er jo næsten ved at være lige meget hvem vi spiller mod, lyder det fra cheftræner Jacob Neestrup, der har en opfordring til de mange tilskuere.

– Fortsæt med den opbakning, som vi har fået hele tiden. Det betyder alt for spillerne, det betyder alt for mig, og det betyder alt for klubben, at hver gang vi er på hjemmebane, at vi viser, at vi er second to none i forhold til alle andre fede stadioner i Europa.

– Så budskabet må være det samme til spillere som til fans; Vis hvem vi er, og så er jeg sikker på, at vi har en rigtig god mulighed for at sætte en god præstation sammen på hjemmebane som en samlet enhed, lyder det fra Neestrup.

Moneyball-Milan – Medie peger på FCK-profil til den italienske storklub

F.C. København har i forårets første tre hjemmekampe mod henholdsvis AaB, OB og Viborg haft et tilskuergennemsnit på lige knap 30.000 per kamp.

Alligevel er der særligt én ting, der får søndagens hjemmekamp til at adskille sig fra forårets tidligere tre kampe.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Når man kigger i stillingen, så er det nummer et mod nummer to, og det er den første kamp i år, hvor vi ved, at vi med en sejr med 100 procents sikkerhed kan spille os på førstepladsen, og det vil vi selvfølgelig gøre vores ypperste for at lykkes med, lyder det fra Jacob Neestrup.

F.C. København har i forårets fem kampe sikret sig 15 point, mens FC Nordsjælland ‘kun’ har sat otte point på kontoen i sine fem kampe. Det betyder, at Farum-klubbens forspring på otte point ved vinterpausen er skrumpet ind til ét enkelt point forud for søndagens kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer