Premier League

Medie: Nu er Arsenals stjernefrø klar til at forlænge – får firedoblet sin løn

Arsenals Bukayo Saka står efter sigende til at blive lønkonge i klubben, når han skriver under på sin nye kontrakt.

Bukayo Saka bliver efter sigende den bedst betalte spiller i Arsenal. Bukayo Saka løn.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bukayo Saka kan se frem til en markant lønforhøjelse.

Den 21-årige Arsenal-stjerne behøver næppe nogen nærmere introduktion, efter han i denne sæson har været en af de mest vitale spillere for London-klubben.

Arsenals fans har derfor også længe råbt og skreget på at få forlænget kontrakten med den engelske kantspiller, så historien ikke gentager sig og en af klubbens bærende profiler pludseligt skifter til en konkurrent.

Den seneste måneds tid er der blevet skrevet om, at Bukayo Saka og Arsenal skulle være nået frem til en mundtlig aftale om en ny kontrakt.

Nu skriver The Sun, at Bukayo Sakas nye kontrakt vil gøre ham til lønkonge i Arsenal – han står nemlig til at få mere end firedoblet sin nuværende løn.

Ifølge avisen tjener Bukayo Saka lige nu 70.000 pund om ugen, hvilket svarer til lidt mindre end 600.000 kroner.

Sakas nye kontrakt kommer angiveligt til at indbringe ham hele 300.000 pund om ugen, hvilket svarer til lidt mere end 2,5 millioner kroner.

Med den nye aftale kommer Bukayo Saka til at overhale Gabriel Jesus som klubbens lønkonge. Den brasilianske angriber skiftede fra Manchester City til Arsenal i sommer, og får angiveligt 250.000 pund om ugen.

Den unge englænder kommer dog ikke til at blive den bedst betalte Arsenal-spiller nogensinde, da Mezut Özil efter sigende tjente 350.000 pund på ugentlig basis i Arsenal.

Officielt: Tidligere verdensmester stopper karrieren

Bukayo Sakas nuværende aftale havde udløb til sommer, men Arsenal valgte at benytte sig en af klausul og forlængede kontrakten med et år frem til sommeren 2024.

The Sun erfarer, at den nye aftale kommer til at løbe frem til 2028.

Bukayo Saka står i denne sæson noteret for 12 mål og 10 assists i 28 Premier League-kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P