2 min læsningStjernefrø lægger transfersnakken på is: Klubben er ikke interesseret i at sælge mig

Selvom han næppe kommer til at spille for RB Leipzig resten af sin karriere, så lægger kroatisk Josko Gvardiol den umiddelbare snak om en transfer på hylden.

2 min læsning
Der er ikke nogen grund til at tale om en transfer denne sommer for kroatiske Josko Gvardiol, for RB Leipzig vil slet ikke sælge ham.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er under et år siden, at han forlængede sin kontrakt.

Ikke desto mindre er den kroatiske forsvarsspiller, Josko Gvardiol, i stadig stigende grad rygtet væk fra tyske RB Leipzig.

Særligt Premier League-klubberne Liverpool og Manchester City er meldt interesserede i den 21-årige kroat, men for Gvardiol selv giver det ikke meget mening at snakke om en forestående transfer væk fra RB Leipzig.

– Klubben er ikke interesseret i at sælge mig til sommer, så det giver ingen mening at snakke om noget andet. Det vigtigste er at slutte denne sæson i Leipzig på den bedst mulige måde, siger Gvardiol til kroatiske Net.hr.

Gvardiol scorede i RB Leipzigs første ottendedelsfinale mod Manchester City, der endte med 1-1 i den østtyske by. Returopgøret gik knapt så imponerede for tyskerne, der måtte tage fra England med en 7-0-lussing i bagagen.

Kroatisk stjernefrø: Liverpool er forblevet i mit hjerte

Gvardiol kom dog også fra England med et par ord fra det, der er tæt på at være hans navnebror – Pep Guardiola.

– Jeg rakte min hånd til Guardiola i Champions League og ønskede ham tillykke med at gå videre. Guardiola, en fantastik træner, gav mig et par ord med på vejen, men dem holder jeg for mig selv, lyder det således fra den tidligere Dinamo Zagreb-spiller.

Josko Gvardiol har – i hvert fald på rygteplan – en frikøbsklausul i sin kontrakt med RB Leipzig, der først træder i kraft i 2024. Hans nuværende kontrakt i Tyskland blev forlænget i september sidste år, og den løber helt til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer