International Fodbold

Saka gjorde det onde ved holdkammerat: Han er ‘on fire’

Bukayo Saka var medvirkende i begge Englands mål, da de søndag sejrede med 2-0 over Ukraine - Oleksandr Zinchenko håber nu, at den unge englænder kan holde formen resten af sæsonen.

Bukayo Saka, England, Arsenal, Oleksandr Zinchenko, Ukraine, Premier League.

Til dagligt jagter de Premier League-titlen sammen i Arsenal.

Søndag aften stod Bukayo Saka og Oleksandr Zinchenko dog over for hinanden, da Ukraine gæstede England i EM-kvalifikationen.

Her endte englænderne med at trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 2-0.

Særligt Bukayo Saka spillede en fremtrædende rolle i Englands sejr, da han efter 37 minutter kunne notere sig for assisten til Harry kanes 1-0-scoring, inden han tre minutter senere selv scorede opgørets sidste mål.

Efter kampen ærgrede Zinchenko sig naturligvis over nederlaget, men samtidig havde han også overskud til at rose Bukayo Saka.

– Der er ingen venner på banen, og uheldigvis slog han mig i dag.

– Han er en utrolig spiller. Det vidste vi godt. Han er ‘on fire’ for tiden, lyder det fra Zinchenko ifølge Evening Standard.

Den ukrainske Arsenal-profil blev også adspurgt, om han rangerer den 21-årige englænder som den bedste spiller i Premier League.

– Han er hvert fald en af dem, det er helt sikkert.

– Jeg håber, at han holder sin nuværende form resten af sæsonen, for han er virkelig en vigtig spiller for os. Det kan alle se.

Overblik: Top 5 over de største resultatmæssige nedture for Danmark

Arsenal topper Premier League med otte point ned til Manchester City på andenpladsen, som dog har spillet en kampe færre.

Bukayo Saka og Oleksandr Zinchenko skal næste gang i aktion for Arsenal sammen, når London-klubben tager imod Leeds lørdag den 1. april.