1 min læsningKlubskifte på vej? – Højlund skal have ny agent

Den danske komet, Rasmus Højlund, er angiveligt indstillet på at udpege en ny agent, da flere europæiske topklubber nu følger ham tæt.

1 min læsning
Rasmus Højlund ny agent
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund er hot! – I fodboldmæssig forstand.

En indtil videre flot sæson i den italienske Serie A er i løbet af den seneste uge blevet krydret med et stærkt indtog i den danske landsholdstrup.

Her er det blevet til fem mål i de to kampe mod henholdsvis Finland og Kasakhstan, og dermed er det velsagtens de færreste fodboldinteresserede, der ikke kender til den blot 20-årige dansker. Og store præstationer på banen får vanen tro rygtebørsen til at rulle – og det gælder også denne gang.

Således melder den normalt troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, at det nu ser ud til, at Rasmus Højlund snart skal have ny agent.

Ifølge Romano handler det om, at Højlunds seneste præstationer har medført, at europæiske klubber fra den absolutte top nu i endnu højere grad følger Højlund tæt i forbindelse med en potentiel kommende transfer.

– Rasmus Højlund er indstillet på at udpege en ny agent meget snart, da europæiske topklubber følger ham, skriver Fabrizio Romano i et opslag på Twitter.

Højlund har ikke kun taget Danmark med storm: Overhaler Messi, Ronaldo og Mbappé

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer