2 min læsningDamsgaard fejer undskyldninger af vejen: Vi skal slå dem 10 ud af 10 gange

Mikkel Damsgaard var vidne til det resultatmæssige kollaps søndag, da han fra bænken kunne se Danmark veksle en 2-0-føring til et 3-2-nederlag mod Kazakhstan.

2 min læsning

Søndag den 26. marts 2023.

En en af de dage, de fleste danskere nok allerhelst vil flå ud af landsholdshistorien – nok i særdeleshed spillerne selv.

Efter at have været foran med 2-0 ude mod Kazakhstan helt frem til det 73. minut, endte Kasper Hjulmand og co. således med at tabe 3-2.

Op til kampen var der meget snak om den lange rejse gennem flere tidszoner, kunstgræs og skader.

Når alt kommer til alt, så giver Mikkel Damsgaard dog ikke meget for noget som helst af det – Danmark skulle nemlig have vundet uanset hvad.

– Med al respekt er det jo et hold, vi skal slå ti ud af ti gange. Det er lige meget, om vi kommer her, og der er banen og alt det der. Det er ligegyldigt, for vi skal slå sådan et hold ti ud af ti gange, siger Mikkel Damsgaard til bold.dk.

Mikkel Damsgaard blev skiftet ud efter lidt mere end en times spil ved stillingen 2-0 til Danmark. Han synes dog, at man allerede ved hans udskiftning manglede både intensitet og ro i det danske spil.

Overblik: Top 5 over de største resultatmæssige nedture for Danmark

Med søndagens nederlag indtager Danmark nu andenpladsen i EM-kvalifikationens gruppe H sammen med Kazakhstan, Finland og Nordirland. Slovenien indtager førstepladsen.

De danske drenge må nu væbne sig med tålmodighed, inden næste mulighed for at få rådet bod på det pinlige nederlag byder sig.

Således spiller Danmark næste gang den 16. juni hjemme mod Nordirland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer