2 min læsningWind om straffespark: Rimelig tydeligt, at det ikke er armen

Jonas Wind mener, at det er rimelig tydeligt, at han ikke havde hånd på bolden, da Kasakhstan blev tilkendt et straffespark i søndagens kamp mod Danmark.

2 min læsning
Jonas Wind kommenterer på straffespark. Danmark - Kasakhstan.
Foto: Pavel Mikheyev/Reuters/Ritzau Scanpix

Danmark var foran med 2-0 ved pausefløjt. Alligevel blev det til en 3-2-sejr til Kasakhstan.

Efter en kaotiske indledning på anden halvleg blev Kasahhstan sat i gang af et tvivlsomt straffespark, hvor dommeren dømte hånd på bolden fra Jonas Wind i forbindelse med en defensiv aktion.

Efter en smule ventetid blev det fastslået, at straffesparket ville stå ved magt, selvom der ud fra TV-billederne kunne være tvivl om, hvorvidt bolden blev ramt med armen eller skulderen.

Nu sætter Jonas Wind nogle perspektiver på situationen, og han mener ikke umiddelbart, at der var tale om et straffespark.

– Der kommer et hjørnespark ind, hvor jeg prøver at sætte et hoved på. Jeg fornemmer godt, at jeg ikke rammer den med hovedet, men rammer den med skulder-regionen, indleder Jonas Wind og fortsætter:

– Og så er det svært for mig at definere, hvor grænsen går – om det er arm eller skulder. Jeg føler lidt, at på den måde bolden springer ud på, så er det rimeligt tydeligt, at det ikke er armen i hvert fald, men mere er oppe ved skulderen, hvor der er lidt mere muskel på. Men det er svært at sige.

– Der går lige fem sekunder, hvor der ikke sker noget, og så dømmer han den. Jeg håber lidt på, at han ville se den igennem ude ved VAR-vognen, men sådan skulle det ikke være. Så det er irriterende, at det på den måde sætter dem i gang, slutter Jonas Wind.

Hjulmand efter kollaps: Vi mangler mentalitet

Straffesparket gjorde det muligt for Kasakhstan at reducere til 2-1, og det satte som bekendt hjemmeholdet i gang i kampen, som endte 3-2 i hjemmeholdets favør.

Se den øjeblikkelige stilling i Danmarks EM-kvalifikationsgruppe herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer