Premier League

Medie: Nu får raserianfald konsekvenser – Tottenham-boss fyres denne uge

Ifølge the Telegraph er Antonio Conte en færdig mand i Tottenham Hotspur efter italienerens kontroversielle pressemøde lørdag.

Ifølge The Telegraph bliver Antonio Conte fyret i Tottenham denne uge
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Antonio Conte er ‘dead man walking’.

I hvert fald ifølge det engelske medie The Telegraph, som mandag reporterer, at Antonio Conte forventes fyret, inden ugen er omme.

Avisen mener at vide, at man i Tottenham-ledelsen, der har Daniel Levy som overhoved, anser Contes situation som værende uigenkaldelig, og man regner eftersigende med at nå til enighed med Conte om hans fratræden som manager i denne uge.

Premier League er lige nu sat på midlertidig pause i grundet landsholdsterminen, og Antonio Conte er angiveligt i den forbindelse rejst hjem til Italien.

Alligevel forventes det eftersigende, at ledelsen og den italienske manager vil nå til enighed om hans afsked inden ugens oprunden.

Ligesom da José Mourinho blev fyret, er det planen, at den nuværende assistenttræner Ryan Mason midlertidigt skal overtage trænersædet i klubben.

Tottenham-boss gav sviner til både ledelse og spillere – nu reagerer Højbjerg

Den potentielle fyring kommer i kølvandet på en meget skuffende Tottenham-periode, hvor man både er røget ud af Champions League mod AC Milan, og hvor man kun har hentet fire af ni mulige point i de tre seneste kampe i Premier League.

Desuden hjalp det formentlig heller ikke italienerens sag, da han smed det meste af Spurs-staben under bussen på et pressemøde efter pointtabet til Southampton i weekenden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P