2 min læsningMedie: Thomas Frank er nu favorit til Premier League-topjob

Danske Thomas Frank skulle nu angiveligt være den absolutte spidskandidat til at overtage managerposten i Tottenham.

2 min læsning
Thomas Frank favorit til at overtage managerposten i Tottenham.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke nyt.

Thomas Frank er særdeles attraktiv, når store klubber er på udkig efter en ny manager – specielt i Premier League har mange af de store klubber et godt øje til danskeren.

Det er således også tilfældet med Tottenham, som efter alt at dømme snart skal se sig om efter en ny manager. Det skriver Daily Record.

Mediet skriver, at Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, angiveligt skulle have flere manager-emner i kikkerten.

På listen står angiveligt også Celtic-manager Ange Postecoglou og den nuværende Brighton-manager Roberto De Zerbi. Men det skulle altså angiveligt være Thomas Frank, som skulle være favoritten hos Levy.

Det meldes, at Tottenham ventes at sige farvel til Antonio Conte inden for kort tid – faktisk skulle det angiveligt ske allerede i denne uge. Herefter ventes det ifølge mediets oplysninger, at Ryan Mason overtager styringen af holdet frem til sommer, hvor en ny manager skulle være på plads.

Medie: Tottenham-profiler vil have gammel kending tilbage… Og han vender gerne hjem

Thomas Frank har imponeret stort i spidsen for Brentford, hvor han blandt andet sikrede klubben oprykning til Premier League tilbage i sæsonen 2020/21.

I denne sæson gør Brentford sig ydermere til i kampen om de europæiske pladser, hvor klubben i skrivende stund indtager en ottendeplads blot fem point efter Newcastle, som indtager femtepladsen i ligaen, som giver kvalifikation til Europa League i næste sæson.

Thomas Frank forlængede juleaftensdag sin aftale med Brentford, så den nu løber frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer