2 min læsningKjær før Kasakhstan: Sikker på vi løser opgaven

Simon Kjær er selvsikker frem mod Danmarks opgør mod Kasakhstan, og mener, at landsholdet nok skal løse opgaven - kunstgræs eller ej.

2 min læsning
Simon Kjær er sikker på, at Danmark nok skal løse opgaven mod Kasakhstan.
Foto:Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag er der igen landsholdsbold på skærmen i de danske hjem.

Denne gang er det danske landshold taget den lange tur til Astana, hvor en udekamp mod Kasakhstan venter.

Og selvom kampen skal spilles på kunstgræs, hvilket ikke ligefrem falder i danskernes smag, så er Danmark klare forhåndsfavoritter til opgøret. Det er simpelthen en opgave, som Danmark skal klare, fortæller Simon Kjær og Kasper Hjulmand på pressemødet frem mod kampen.

– Det er to forskellige ting at spille på kunstgræs og normalt græs. Men vi skal kunne håndtere det. Kampen bliver lidt anderledes. Det er noget andet, men det skal vi nok løse, siger Simon Kjær.

Kasper Hjulmand uddyber og fortæller, at det danske landshold selvfølgelig har respekt for Kasakhstan.

Her fremhæver han blandt andet holdets præstationer i den seneste udgave af Nations League, hvor Kasakhstan sikrede sig en førsteplads i gruppe C og dermed rykkede op i B-laget frem mod næste Nations League-udgave.

– Vi har fulgt Kasakhstan meget. Vores U21-landshold spillede mod dem to gange sidste år. De kæmper hårdt og har individuelle spillere, der kan noget på egen hånd. De gjorde det godt i Nations League, så vi har stor respekt for dem. Men kvaliteten på vores spillere er stor, så vi vil gerne dominere kampen, siger Kasper Hjulmand.

Kasakhstan-landstræner har læst op på Danmark: Sådan skaber vi et resultat

Kampen mellem Danmark og Kasakhstan fløjtes op søndag eftermiddag klokken 15:00 og kan følges direkte på TV2 og TV2 PLAY.

Kan du ikke vente til søndag eftermiddag, så kan du allerede nu forberede dig på opgøret og læse op på Danmarks kommende modstander herunder

Hvem er den bedste Kasakhstan spiller? – Lær mere om Danmarks kommende modstander her

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer