2 min læsningBraithwaite raser før Kasakhstan-opgør: Det burde ikke være lovligt!

Den danske landsholdsspiller, Martin Braithwaite, er langt fra tilfreds med, at Danmarks opgør mod Kasakhstan skal spilles på kunstgræs.

2 min læsning
MArtin Braithwaite raser over kunstgræs til opgøret mod Kasakhstan.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag skal det danske landshold igen i aktion i EM-kvalifikationen.

Denne gang venter et opgør på udebane mod Kasakhstan. Og her bliver det et helt andet opgør, end det var i kampen mod Finland i Parken.

Det skyldes ikke mindst, at kampen skal spilles på Astana Arena i Kasakhstans hovedstad. For her er det ikke almindeligt græs, som spillerne får under fødderne… Det er kunstgræs.

Og det er ikke ligefrem noget, der vækker glæde blandt de danske landsholdsspiller – specielt ikke hos Martin Braithwaite, der er særdeles utilfreds med kunstgræs-situationen. Det udtrykker han i et interview med TV2 SPORT.

– Det er forfærdeligt. Det burde ikke være lovligt at spille på kunstgræs, indleder Martin Braithwaite og fortsætter:

– Det er hårdt for kroppen, og at skifte mellem græs og kunstgræs er ikke særligt godt. Men det er, hvad vi skal gøre, og nu handler det bare om at gå ud og vinde.

Italien blæst bagover af Højlund-opvisning: Cyklonen Højlund stopper aldrig!

Kasakhstan åbnede EM-kvalifikationen med et nederlag på 2-1 mod Slovenien, mens Danmark, som bekendt, sejrede på hjemmebane med 3-1 mod Finland.

Danmark skal forsøge at fortsætte den resultatmæssige gode start mod Kasakhstan søndag, når opgøret mellem kombattanterne fløjtes op klokken 15:00. Kampen kan følges direkte på TV2 og TV2 PLAY.

Varm op til opgøret med et indblik i Kasakhstans landsholdstrup, de største profiler på holdet og tidligere opgør mellem Danmark og Kasakhstan herunder

Hvem er den bedste Kasakhstan spiller? – Lær mere om Danmarks kommende modstander her

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer