2 min læsningKasakhstan-landstræner har læst op på Danmark: Sådan skaber vi et resultat

Det bliver en svær kamp for Kasakhstan, når Danmark kommer på besøg. Men landstræner Magomed Adiev har læst op på det danske landshold og har planen klar.

2 min læsning
Kasakhstan vil spille meget defensivt mod Danmark.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det bliver formentligt en svær kamp for Kasakhstan, når Kasper Hjulmands danske drenge kommer på besøg.

Det mener også Kasakhstans landstræner Magomed Adiev, frem mod opgøret i landets hovedstad, Astana, søndag eftermiddag.

På et pressemøde frem mod opgøret giver Adiev et sparsomt indblik i, hvad man fra Kasakhstans side har tænkt sig at gøre for at hamle op med det danske landshold.

Og selvom Adiev har planen klar og har fundet frem til nogle ting, som i sidste ende kan gøre ondt på Danmark, så forventer han først og fremmest, at det bliver en meget defensiv kamp fra hjemmeholdets side. Og det skyldes ikke mindst Danmarks stærke offensiv.

– Det danske landshold er fyldt med meget dygtige spillere fra store klubber i Europa, så det vil blive svært for alle hold i gruppen at møde Danmark – ingen tvivl om det, indleder Adiev og fortsætter:

– Vi ved, at Danmark har en dygtig offensiv. Samtidig angriber de med rigtig mange spillere på samme tid. Det skal vi være på vagt over for. Derfor er opskriften for os at stå med mange mand kompakt på banen. På den måde vil vi prøve at tvinge Danmark til at spille ud på siderne, så det bliver sværere for dem at skabe chancer.

Hvem er den bedste Kasakhstan spiller? – Lær mere om Danmarks kommende modstander her

Kampen mellem Danmark og Kasakhstan fløjtes op søndag eftermiddag klokken 15:00 og kan følges direkte på TV2 og TV2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer