3 min læsningFra konkurrenter til samarbejdspartnere? – United-bejler vil slå pjalterne sammen med bud-rivalerne

Thomas Zilliacus kommer med endnu et alternativt forslag til købet af Manchester United. Vil nu samarbejde med bud-konkurrenterne.

3 min læsning
Thomas Zilliacus vil samarbejde med United-bejlere om at købe Manchester United.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Kampen om ejerskabet i Manchester United fortsætter.

Og meget tyder på, at det enten bliver den britiske rigmand Sir Jim Ratcliffe, Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani eller den sidstankommende finske forretningsmand Thomas Zilliacus.

I hvert fald skulle de alle tre fortsat være en del af forhandlingerne med Glazer-familien, og alle skulle også have hævet de indledende bud i anden budrunde. Det oplyser Sky Sports.

Sidstnævnte Thomas Zilliacus kom frem i løbet af fredagen som et nyt alternativ i kampen om Manchester United.

Zilliacus vil således sætte klubbens fans mere spil, hvis han formår at købe sig ind i United. Han vil angiveligt selv købe den ene halvdel af klubben, mens et selskab bestående af klubbens fans, skal købe den anden halvdel. På den måde vil United-fansene blive en del af klubbens fremtidige beslutninger.

Men faktisk har Zilliacus også andre planer. Sky SPORTS oplyser, at Zilliacus faktisk har appelleret til Sheikh Jassim og Sir Jim Ratcliffe om at ‘forene kræfterne’ og ‘købe klubben sammen’. Det bekræfter han også selv i en erklæring:

– Jeg har appelleret til mine to vigtigste rivaler, Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim, om at gå sammen med mig, så vi køber klubben sammen og på den måde kanaliserer flere penge til klubben til alt fra spillererhvervelse til stadionopgraderinger.

– Jeg har dog ikke modtaget noget svar, så vi har selv øget vores eget bud. Vi mener, at vores tilbud, som inkluderer fan-involvering på måder, der aldrig er set før, og gode værdier, som klubbens fremtid vil blive bygget på, er det bedste for klubben og dens fans.

Klar til at byde på Manchester United – hvem er Thomas Zilliacus?

Trods overbevisningen om, at han selv har det stærkeste bud samt det manglende svar fra konkurrenterne angående et samarbejde, så håber Zilliacus fortsat, at United-bejlerne kan få enderne og modsætningerne til at mødes.

– Vi modtager fortsat stærk støtte fra fansene, som siger, at de ønsker at vores bud vinder. Jeg håber dog fortsat, at vi kan arbejde sammen med Sir Jim Ratcliffe og Sheik Jassim for at forbedre klubben, men da vi ikke har modtaget svar, så ser jeg ingen anden udvej, end at vi hæver eget bud og forsøger os på egen hånd.

– Vi er død-seriøse i vores ønske om at købe klubben, slutter Zilliacus.

Ifølge Sky Sports skulle alle nye bud i runde to være i hus. Bolden er således spillet over på Glazers hænder i forhold til, hvad der nu skal ske.

Medie: Nagelsmann på vej mod nyt topjob – jagtes af Premier League-klub

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer