Dansk Fodbold

Nørgaard om hattrick-Højlund: Bliver et stort våben for landsholdet

Rasmus Højlund fik sit helt store gennembrud på landsholdet, da han torsdag aften scorede et hattrick i Danmarks 3-1-sejr over Finland - landsholdskollegaen Christian Nørgaard er ikke i tvivl om, at Atalanta-angriberen bliver et stort våben for landsholdet i fremtiden.

Christian Nørgaard sætter ord på Rasmus Højlund efter 3-1-sejren over Finland i Parken.

Rasmus Højlund stjal showet i Parken torsdag aften.

Den 20-årige Atalanta-angriber bragte i første halvleg Danmark på sejrskurs med sin scoring til 1-0, inden han til sidst i kampen gjorde det til både 2-1 og 3-1 for Danmark i tomålsejren over Finland.

Efter kampen hersker der da heller ingen tvivl om, at han har gjort et godt indtryk overfor sine landsholdskammerater.

Her blev Christian Nørgaard således spurgt ind til Rasmus Højlunds præstation, og Brentford-spilleren holdt sig ikke tilbage med roserne.

Fart og farlighed blev fremhævet som nogle af spidskompetencerne hos Rasmus Højlund, og Christian Nørgaard anser den unge angriber som en stor gevinst for landsholdet:

– Han er virkelig en målræv. Man kan se, at han finder de rigtige positioner inde i feltet, så.. Hans landsholdskarriere er lige startet, men hvilken måde at begynde på!

– Det betyder meget (for holdet, red.), og med den måde, som han spiller på, så kan han bruges på mange måder. Både mod modstandere der står dybt, men også modstander der står højt qua hans fart.

– Så han bliver et stort våben for det danske landshold – det er jeg slet ikke i tvivl om, lød det efter kampen fra Christian Nørgaard til TV 2.

Højlund undskylder for sit sprog efter hattrick: Det er f***ing fedt!

Med 3-1-sejren topper Danmark nu EM-kvalifikationens gruppe H.

Danmark spiller næste kamp i jagten på en plads ved EM 2024 søndag den 26. marts, hvor kunstgræsset i Kazakhstan venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P