1 min læsningLandsholdslegende om Højlund: Han har hele pakken

Ebbe Sand er ikke i tvivl om, at Rasmus Højlund kommer til at sidde på angrebspositionen på det danske landshold. Han har simpelthen hele pakken.

1 min læsning
Premier League-klubber og Bundesliga-klubber kigger angiveligt Højlunds vej.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har selv banket mål ind på samlebånd. Ebbe Sand.

Helt præcist scorede Ebbe Sand 22 mål i 66 A-landskampe, og efter torsdag aften at have set Rasmus Højlund score hattrick for Danmark mod Finland, har den tidligere landsholdsangriber kun rosende ord til over for Højlund.

– Han har hele pakken. Han skal blive ved med at lytte og lære, og så er jeg sikker på, at han tager kampen op mod de de etablerede spillere, lyder det fra Ebbe Sand i et interview med TV 2 NEWS.

Rasmus Højlund startede torsdag aften på banen for første gang, og Atalanta-spilleren har nu scoret tre landsholdsmål i tre kampe under Kasper Hjulmand.

Og står det til Ebbe Sand, bør Hjulmand da også holde Højlund på holdkortet, fordi han bibringer nogle helt specielle kompetencer.

– Jeg vil være overrasket, hvis han ikke starter inde mod Kazakhstan. Han kommer til at spille rigtig rigtig mange kampe.

Hvem spiller for Kasakhstan? – Lær mere om Danmarks kommende modstander her

– Han har også udover et boldtalent det mentale mindset, og han er robust nok til at kunne orientere sig i de her situationer, hvilket er også er enormt stor faktor i professionel fodbold, konstaterer Ebbe Sand og peger samtidig på Højlunds fysiske evner som topfart og evnen til at holde fast i bolden.

Danmark spiller på udebane mod Kazakhstan søndag. Kampen spilles allerede klokken 15.00. Se den på TV 2’s kanaler.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer