2 min læsningMedie: Tottenham-profiler vil have gammel kending tilbage… Og han vender gerne hjem

Ifølge Sky Sports har flere af Tottenhams spillere været i kontakt med et kendt ansigt i klubben, som de gerne ser som Antonio Contes erstatning.

2 min læsning
Pochettino er angiveligt blevet kontaktet af flere Tottenham-spillere.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Antonio Contes dage i Tottenham er talte.

I hvert fald ifølge en række engelske medier, der så sent som mandag har meddelt, at italieneren allerede i denne uge får sparket af Spurs-ledelsen.

Dermed skal Londonklubben for tredje gang siden 2021, hvor man fyrede José Mourinho. Og ifølge det engelske medie Sky Sports så er en række af Tottenhams spillere allerede ved at hive en ny mand ind til jobbet.

Mediet kan således oplyse, at flere af Tottenhams spillere skulle have taget kontrakt til en gammel darling i klubben – Mauricio Pochettino.

Sky Sports fortæller også, at den argentinske manager, som stod i spidsen for klubben fra 2014 til 2019, ville være villig til at overtage jobbet, hvis han fik det tilbudt.

Pochettino førte Tottenham i deres første Champions League-finale nogensinde i hans sidste fulde sæson som Tottenham-boss, inden han drog til Paris Saint-Germain, hvor han var cheftræner fra vinteren 2021 til sommeren 2022.

Siden da har han været arbejdsløs, men angiveligt ikke fordi han har manglet tilbud.

Medie: Conte-efterfølger fundet – Tottenham kigger mod Tyskland

Det engelske medie mener således at vide, at Pochettino har modtaget flere tilbud, men ikke nogen han har været villig til at acceptere.

Tidligere har der været rygter om, at argentineren skulle vende tilbage til Nordlondon, og Tottenham skulle angiveligt også have kontaktet ham, da han var ansat i PSG, men hans kontrakt tillod ham ikke at forhandle med sin gamle arbejdsgiver på daværende tidspunkt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer