VM 2026

Zlatan med kontroversiel Qatar-hyldest: Fantastisk og det virker

Zlatan Ibrahimovic holder sig sjældent tilbage med opsigtsvækkende udmeldinger. Nu er han kommet med én om Qatar, som han hylder efter et besøg under VM.

Zlatan Ibrahimovic gør comeback for Sverige.
Foto: Jonas Ekströmer/TT/Ritzau Scanpix.

Fantastisk.

Så stor er anbefalingen af Qatar fra Zlatan Ibrahimovic.

Den 41-årige AC Milan-angriber besøgte landet under vinterens VM og mener, Qatar som land fungerer godt.

– Fantastisk. Det var så godt, som det kan blive, siger han på et pressemøde i landsholdslejren ifølge SVT Sport og fortsætter:

– Min familie og jeg var der i to dage. Organisationen, ti point. Oplevelsen, ti point. Kampen, ti point. Publikum, ti point. Maden ti point. Rejsen, ti point. Alt var ti point.

Zlatan udtaget til svensk landshold sammen med tre superligaprofiler

Zlatan Ibrahimovic så VM-finalen i Qatar og blev blandt andet set i snak med landets emir Tamim bin Hamad al-Thani. Besøget i Qatar har tydeligvis imponeret angriberen, der netop er vendt tilbage på det svenske landshold til de kommende EM-kvalifikationskampe.

I en sammenligning mellem Qatar og Sverige, siger han:

– Qatar som land, tror jeg, er et system, der fungerer. Er der stoffer? Ingen. Er der kriminalitet? Ingen. Er der kriminalitet i Sverige? Ja meget. Narkotika? Ja. Qatars system virker. Det svenske system? Det virker, men om det virker hundrede procent, ved jeg ikke.

Simon Kjær: Det har jeg ikke gjort i otte år

Ibrahimovic og resten af det svenske landshold skal fredag møde Belgien i et svært opgør på Friends Arena i Stockholm. Der er kick off klokken 20.45, og TV2 Sport og TV2 Play viser kampen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P