2 min læsningZlatan med kontroversiel Qatar-hyldest: Fantastisk og det virker

Zlatan Ibrahimovic holder sig sjældent tilbage med opsigtsvækkende udmeldinger. Nu er han kommet med én om Qatar, som han hylder efter et besøg under VM.

2 min læsning
Zlatan Ibrahimovic gør comeback for Sverige.
Foto: Jonas Ekströmer/TT/Ritzau Scanpix.

Fantastisk.

Så stor er anbefalingen af Qatar fra Zlatan Ibrahimovic.

Den 41-årige AC Milan-angriber besøgte landet under vinterens VM og mener, Qatar som land fungerer godt.

– Fantastisk. Det var så godt, som det kan blive, siger han på et pressemøde i landsholdslejren ifølge SVT Sport og fortsætter:

– Min familie og jeg var der i to dage. Organisationen, ti point. Oplevelsen, ti point. Kampen, ti point. Publikum, ti point. Maden ti point. Rejsen, ti point. Alt var ti point.

Zlatan udtaget til svensk landshold sammen med tre superligaprofiler

Zlatan Ibrahimovic så VM-finalen i Qatar og blev blandt andet set i snak med landets emir Tamim bin Hamad al-Thani. Besøget i Qatar har tydeligvis imponeret angriberen, der netop er vendt tilbage på det svenske landshold til de kommende EM-kvalifikationskampe.

I en sammenligning mellem Qatar og Sverige, siger han:

– Qatar som land, tror jeg, er et system, der fungerer. Er der stoffer? Ingen. Er der kriminalitet? Ingen. Er der kriminalitet i Sverige? Ja meget. Narkotika? Ja. Qatars system virker. Det svenske system? Det virker, men om det virker hundrede procent, ved jeg ikke.

Simon Kjær: Det har jeg ikke gjort i otte år

Ibrahimovic og resten af det svenske landshold skal fredag møde Belgien i et svært opgør på Friends Arena i Stockholm. Der er kick off klokken 20.45, og TV2 Sport og TV2 Play viser kampen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer