2 min læsningSimon Kjær: Det har jeg ikke gjort i otte år

Simon Kjær har ikke fået spilletid de seneste fem uger i AC Milan. Det har givet landsholdsspilleren mulighed for at yde mere på træningsbanen.

2 min læsning
Simon Kjær melder sig i god form inden landsholdet EM-kvalifikation.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Fem uger.

Det er, hvad der er gået, siden Simon Kjær senest fik minutter på banen for AC Milan.

Alligevel mener landsholdskaptajnen, at han er i god form før EM-kvalifikationskampene. Den manglende tid på græs i kampe er blevet udnyttet på anden vis, fortæller han til TV3 Sport i et interview, du kan se øverst i artiklen.

– Den sidste kamp, jeg spillede mod Tottenham for fire-fem uger siden…(var, red.) nok min bedste kamp siden siden min skade. Så der var den rigtig rigtig god (kampformen, red.). Det vælger jeg også at sige til mig selv, at det er den selvfølgelig også stadigvæk, siger Simon Kjær og fortsætter:

– Jeg havde da selvfølgelig ønsket at spille noget mere, men samtidig så har jeg haft en periode nu i min karriere på snart lidt over to måneder, hvor jeg har trænet uafbrudt. Det har jeg ikke gjort i otte år, så min krop har det rigtig godt.

Hjulmand har rystet posen: Flere store overraskelser i den danske landsholdstrup

Også på landsholdet er det et stykke tid siden, at Simon Kjær har været i aktion. Midterstopperen fik blot 65 minutters spilletid i åbningskampen ved VM i Qatar mod Tunesien og var ukampdygtig på grund af skade i det meste af 2022.

Muligheden for spilletid i kampene mod Finland og Kazakhstan er dog blevet større, da Joachim Andersen har trukket sig fra landsholdslejren med en skade, uden landstræner Kasper Hjulmand udtager en erstatning.

Hjulmand udtager endnu en spiller til landsholdet

Dermed skal Simon Kjær kæmpe med Victor Nelsson og Andreas Christensen om de to pladser i midterforsvaret. Den 33-årige Landsholdskaptajn har indtil nu opnået 122 landskampe for Danmark.

Første kamp i EM-kvalifikationen er torsdag i Parken mod Finland. Opgøret bliver sat i gang klokken 20.45, og du kan se kampen på TV2 og TV2 Play. Søndag spiller Danmark ude mod Kazakhstan klokken 15.00. Den kamp bliver ligeledes sendt på TV2 og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer