1 min læsningØdelagde Superligaen i efteråret: På måltavlen for Norges U19-hold

Andreas Schjelderup var efterårets helt store oplevelse hvad angår individuelle præstationer i Superligaen - men det har ikke været nok til at komme med på Ståle Solbakkens norske A-landshold i denne omgang.

1 min læsning
Andreas Schjelderup, Norge, FC Nordsjælland, Benfica.

Andreas Schjelderup kom onsdag eftermiddag på måltavlen for det norske U19-landshold.

Her scorede han til 3-0 allerede efter 25 minutter af opgøret mod Rumænien. Norge endte med at vinde kampen 4-0.

Endnu mere opsigtsvækkende er det nok, at den spiller, der i efteråret drev gæk med modstanderne i Superligaen, altså ikke er med for Ståle Solbakkens norske A-landshold.

Til sammenligning er Mohamed Daramy, Elias Jelert og Mads Hermansen alle udtaget til det danske landshold, selvom de har deres daglige gang i Superligaen.

Også Anders Dreyer er blandt landstræner Kasper Hjulmands udvalgte, selvom også han i efteråret tørnede ud i den hjemlige liga for FC Midtjylland.

Schjelderup og Tengstedt fik endelig debut i Benfica-triumf

Efter at brændt Superligaen af for FC Nordsjælland, kunne 18-årige Andreas Schjelderup gå til vinterpause som topscorer i den bedste danske række – det til trods for, at han ikke er en fuldblodsangriber som de to nærmeste konkurrenter, Patrick Mortensen og Jay-Roy Grot, ellers er.

Det medførte et salg til portugisiske Benfica. Et salg, der efter sigende kan indbringe Superligaens førerhold over 100 millioner kroner gennem diverse klausuler.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer