Dansk Fodbold

Efter skidt begyndelse på foråret: Esbjerg fB skifter cheftræner

Esbjerg fB oplyser onsdag, at man skifter cheftræner med øjeblikkelig virkning. Det sker efter en skuffende pointhøst i de seneste kampe.

Esbjerg fB Logo
Foto: Esbjerg fB

Esbjerg fB skifter cheftræner.

Det oplyser 2. divisionsklubben onsdag.

Dermed har Lars Vind fået sparket, og Lars ‘Lungi’ Sørensen overtager i stedet ansvaret.

Esbjerg fB’s administerende direktør peger på, at beslutningen skyldes en kombination af spillet på banen og manglende point.

– Vi har ikke set den udvikling og stabilitet i spillet på banen i de seneste fem kampe, som vi havde forventet, og deraf har vi blot fået fire point.

– Vi har derfor truffet valget om at ændre organisationen omkring førsteholdet fra dags dato.

– Der skal i den forbindelse lyde en stor tak for indsatsen til Lars Vind, som på et vanskeligt tidspunkt for EfB trådte til, og hurtigt fik samlet truppen og etableret et nyt fundament. I efterårssæsonen leverede vi langt hen ad vejen resultatmæssigt godt, men på grund af afslutningen og den skuffende start på 2023 vurderer vi, at tidspunktet nu er inde til at foretage ændringer, siger Jens Hammer Sørensen.

FCK-midt gik fra Esbjerg til Manchester City på fem måneder: Livet kan ændre sig på sekunder

Lars ‘Lungi’ Sørensen var cheftræner for EfB i 2016/2017-sæsonen, og har siden sommeren 2021 været assistenttræner på det danske U19-landshold.

Esbjerg fB ligger efter 19 kampe placeret på en fjerdeplads i 2. division. I 2018/19-sæsonen vandt den kriseramte klub bronze i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P