Premier League

Conte-exit får ingen betydning: Jeg vil blive

Antonio Contes fremtid i Tottenham er yderst usikker for tiden, men skulle det ende med en fyring af den italienske manager, har det ingen betydning for Dejan Kulusevski.

Dejan Kulusevski, Tottenham, Antonio Conte.

Antonio Conte venter i spænding, mens Tottenham finder ud af, om han fortsat skal være klubbens manager.

De fleste engelske medier har allerede udnævnt Antonio Conte til at være ‘dead man walking’ i klubben fra det nordlige London, og skulle det komme så vidt, rejser det et spørgsmål omkring Dejan Kulusevski.

Den svenske landsholdsspiller blev nemlig udpeget som et transfermål af Antonio Conte tilbage i vinteren 2022. Her indgik man i første omgang en aftale om et lejeophold af 18 måneders varighed, og til sommer skal man altså atter forholde sig til situationen.

Tottenham har dog en købsklausul indskrevet i aftalen med Juventus, som Dejan Kulusevski lige nu er lejet ud fra. Den lyder ifølge Evening Standard på 29,2 millioner pund, svarende til 245 millioner kroner.

Og selvom det var Antonio Conte, der i sin tid ville have Kulusevski til Tottenham, så har det ifølge den 22-årige svensker selv ingen betydning for Tottenhams mulighed for at udløse købsoptionen i aftalen.

– Nej, overhovedet ikke. Jeg vil selvfølgelig gerne blive i Tottenham, siger Kulusevski ifølge Evening Standard.

Medie: Conte har forklaret sit raserianfald overfor bestyrelsen i Tottenham – var rettet mod spillerne

Den Juventus-ejede Tottenham-spiller blev også forholdt Antonios Conte nuværende situation i klubben, efter den italienske manager lørdag gik til angreb på klubbens spillere på et pressemøde.

– Vi må se, hvad der sker. Lige nu, der er han her stadig, og det bliver vi alle nødt til at forholde os til.

– Jeg ved ikke, hvad det ender med, men som alt andet i livet, så kan ting ændre sig. Så bliver man nødt til at være klar til forandringer, og så går livet ellers videre, lyder det fra Kulusevski.

Tottenham spiller næste gang den 3. april, hvor opgaven lyder på en tur til Everton.

I mellemtiden har Tottenhams bestyrelse en landsholdspause til at finde ud af, hvad de skal stille op med Antonio Conte.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P