2 min læsningMedie: Conte har forklaret sit raserianfald overfor bestyrelsen i Tottenham – var rettet mod spillerne

Tottenham-manager Antonio Conte har efter sigende uddybet sit raserianfald overfor ledelsen i klubben - det var nemlig kun spillerne, han langede ud efter.

2 min læsning
Antonio Conte, Tottenham, Premier League.

Tottenham smed lørdag en tomålsføring, så man i sidste ende spillede 3-3 med Premier Leagues bundprop, Southampton.

Efter kampen var det ikke bare en skuffet Tottenham-manager, der troppede op foran pressen – han var rasende.

Antonio Conte fik således ventileret en holdning eller to:

– Det er altid det samme her hver eneste sæson. Ligegyldigt, hvem der er manager. Hvis de vil fortsætte på den her måde, kan de skifte manageren, mange managere, men situationen kan ikke ændre sig, lød det blandt andet fra Conte.

Antonio Conte skulle nu have forklaret sit raserianfald overfor bestyrelsen i Tottenham, hvor den italienske managers budskab efter sigende var, at det ikke var rettet mod ledelsen i klubben – det var rettet mod spillerne.

Det skriver Sky Sports.

Nedenfor kan du læse de konkrete citater, som Antonio Conte skulle have forklaret overfor ledelsen som en kritik rettet mod spillerne:

– Klubben har ansvaret for transfermarkedet. Alle trænere, der har været her, har ansvaret. Og spillerne? Spillerne? Hvor er spillerne?

– I 20 år har der været de samme ejere, og de har aldrig vundet noget – men hvorfor? Er det kun klubben og de forskellige manageres skyld?

– Man finder et alibi, og så et alibi mere. Man forsøger at finde undskyldninger for spillerne. Okay, bliv ved med at gør det – at finde undskyldninger for spillerne. Bare bliv ved med det. Bare bliv ved.

– Undskyldninger for spillerne.. “Men spillerne, måske, min fremtid, så mistede vi selvtilliden, de mistede troen, de var ikke et hold”. Undskyldninger, undskyldninger, undskyldinger. Man forsøger at beskytte dem hver gang, lød det fra Antonio Conte.

Rasende Conte skyder med skarpt: De kan fyre mig – og mange andre – det ændrer ikke noget

Der er endnu ikke kommet en reaktion fra spillerne i Tottenham.

Antonio Contes kontrakt med Tottenham har udløb til sommer, og de fleste meldinger går på, at han ikke kommer til at blive i klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer