2 min læsningTop seks dominans – Kun tre klubber kan prale af dette

Superliga-slutspillet nærmer sig med hastige skridt. Seks klubber i toppen skal dyste om mesterskabet, men der er kun tre af dem, der kan prale af en helt særlig statistik.

2 min læsning
FCK jubel under Superligakampen mellem AC Horsens og FC København i Horsens søndag den 12. marts 2023. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Fredag den 31. marts ruller Nedrykningsspillet over skærmene i de danske stuer.

To dage senere, søndag den 2. april, er det tid til Mesterskabsspillet og netop den del af Superligaen, har været domineret af tre hold de seneste år.

Det er nemlig kun FC København, Brøndby IF og Randers FC, der kan prale af at have været en del af den sjove ende af Superliga-tabellen i de sidste tre sæsoner i træk.

Det var dog på hængende hår, at Brøndby fik lov at være med i toppen i år, efter en dramatisk 3-3-kamp mellem Silkeborg og FC Midtjylland gjorde, at de blå-gule fra vestegnen kunne indtage en sjetteplads i tabellen trods et nederlag mod FC Nordsjælland.

Randers FC afgjorde det selv, da de vandt 1-0 over AaB og fik femtepladsen i hus inden slutspillet, mens FCK ligger et enkelt point bag førstepladsen fra Nordsjælland.

Det betyder altså, at det kun er de tre hold, der har formået at sikre sig en plads i Mesterskabsspillet de seneste tre sæsoner i streg. Det pointerer Randers FC på deres Twitter, som du kan se herunder.

Så er det her: Se kampprogrammet for Superligaens slutspil – direkte guld-duel venter i første runde

I artiklen ovenover kan du få det fulde overblik over kampprogrammet i 3F Superligaen slutspillet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer