1 min læsningNy udvikling i Barça-sag – Der mangler beviser

Tidligere på måneden kom det frem, at FC Barcelona var blevet anklaget for korruption, men nu mangler anklagemyndigheden angiveligt beviser.

1 min læsning
Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 10. marts kom det frem, at FC Barcelona var blevet anklaget for korruption.

Nu skulle der være en ny udvikling i sagen, der omhandler betalingerne til den tidligere vice-præsident for dommerkomiteen i Spanien.

Barça skulle angiveligt have betalt omkring 54 millioner kroner til Jose Negreira fra 2001 til 2018, som, ifølge anklagerne, skulle sikre, at Barça blev favoriseret i dommerkendelser – men lige netop det, mangler der beviser på.

Det spanske medie SPORT melder, at finansministeriet i Spanien ikke mener, at de betalinger blev brugt til at købe dommere, ifølge en rapport, som EFE Deportes har fået fat i.

Men selvom der ikke er blevet fundet beviser for, at ‘Blaugrana’ har købt dommere, vil man fortsat undersøge, hvad de mange millioner så er blevet brugt på.

For selvom der angiveligt ikke er blevet købt dommere, påpeger finansministeriet, at en “mangel på akkreditering og forklaring kunne være en indikation på, at fakturaerne kunne dække over ulovlige tjenester”.

Barca-boss advarer komplotmagere: Vi vil angribe

Foruden FC Barcelona, er de to tidligere præsidenter i den catalanske klub Josep Bartomeu og Sandro Rosell, den tidligere CEO Oscar Grau samt tidligere direktør for Professional Sports Albert Soler også anklaget i sagen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer