1 min læsningBarca-boss advarer komplotmagere: Vi vil angribe

FC Barcelona befinder sig midt i et stormvejr, efter anklager om bestikkelse har ramt klubben. Klubpræsidenten, Joan Laporta, er dog klar til at tage kampen op.

1 min læsning
En sag om dommerbestikkelse er landet på FC Barcelona-præsidenten, Joan Laportas, bord. Ifølge ham er LaLiga-klubben klar til at tage kæmpe.
Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

– Vær ikke i tvivl om, at vi vil forsvare os og ikke bare dét. Vi vil angribe.

Sådan siger FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, ifølge The Athletic efter klubben er blevet anklaget for korruption.

Anklagerne kommer på baggrund af en række betalinger fra klubben til den tidligere vicepræsident i den spanske dommerkomité Jose Maria Negreira, som begge parter efterfølgende har afvist skulle være bestikkelse.

Spørger man Laporta selv, er han ikke i tvivl om, at der er tale om kampagne mod Barcelona, som han mener har til formål at destabilisere klubben:

– Kampagnen, vi lider under, er ikke tilfældig, det ved I alle. Målet med den er på kort sigt at destabilisere holdet. På længere sigt er det at styre og overtage Barca.

– Der kommer en tid, og jeg glæder mig, til at forklare jer, hvem og hvordan de orkestrerer denne kampagne, siger Barca-præsidenten yderligere.

Barça undersøges for bestikkelse: Kan potentielt resultere i tvangsnedrykning

Sagen mod FC Barcelona kan i yderste konsekvens betyde nedrykning til den næstbedste række i Spanien. Læs mere om det ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer