2 min læsningNørgaard om VM-slutrunden: Det er ikke noget, vi skal gå helt ned med sutten over

Det er blevet tid til, at det danske landshold skal rejse sig fra en skuffende VM-slutrunde, når kvalifikationen til næste sommers EM sparkes i gang på torsdag.

2 min læsning
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det var en noget skuffende VM-slutrunde for Danmark i vinters.

Det blev til tre kampe og en billet hjem, efter to nederlag og en uafgjort mod henholdsvis Frankrig, Australien og Tunesien.

Nu samles det danske landshold på ny, når de indledende kvalifikationskampe til EM sparkes i gang torsdag den 23. marts. Ifølge Christian Nørgaard, har de danske drenge noget at bevise ovenpå VM-skuffelsen.

– Det (VM-slutrunden, red.) skal bruges som brændstof til at give den fuld gas i de to kommende kampe.

– Man kan mærke, at folk glæder sig til at komme ud igen og at starte med et fyldt Parken på torsdag, det bliver ikke meget bedre, fortæller Nørgaard i et interview fra landsholdslejren i Helsingør.

Den danske midtbanespiller er klar over, at vinterens slutrunde var et ‘setback’ for landsholdet, men nu er de klar til at rette op på de sløve resultater.

– Det er ikke noget, man som spiller skal gå helt ned med sutten over. Stemningen og følelsen er, at vi tror på, og ved, at vi kan så meget mere, end vi viste der.

– Når man spiller sådan et EM, som vi gjorde, og moser igennem VM-kvalifikationen, som vi også gjorde, så skaber man forventninger og så man også acceptere, at folk bliver skuffet, når man ikke lever op til dem.

– Det er der ikke noget unormalt i, men nu er vi klar til at få lavet om på det, siger den 29-årige Brentford-dansker.

Se hele interviewet med Christian Nørgaard i videoen øver i artiklen.

Skidt nyt fra det danske landshold: Forsvarsklippe forlader landsholdslejren

Tidligere tirsdag eftermiddag måtte en af forsvars-profilerne på det danske landshold udgå fra lejreren. Det kan du læse mere om i artiklen ovenover.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer