1 min læsningÅh nej, Arteta! Arsenal-profil ude resten af sæsonen

Arsenal kan tirsdag aften meddele, at Takehiro Tomiyasu er ude med en skade resten af sæsonen.

1 min læsning
Tomiyasu er ude resten af sæsonen.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Mikel Arteta har nu en spiller færre at vælge mellem, når han skal sætte sit hold resten af sæsonen.

Den arbejdsglade højreback Takehiro Tomiyasu er nemlig ude resten af sæsonen med en skade. Det oplyser Arsenal tirsdag på sin hjemmeside.

Japaneren blev taget ud af torsdagens Europa League-opgør mod Sporting og yderligere eksaminationer har nu konkluderet, at han ikke kommer på banen for Arsenal i resten af indeværende sæson.

Ifølge klubben er der tale om en alvorlig skade i japanerens venstre knæ. De oplyser desuden, at Tomi, som de kalder ham, er blevet opereret i London tirsdag.

Dermed er Tomiyasu altså ikke til rådighed i nogen af Arsenals resterende kampe i Premier League, hvor der ellers bliver brug for samtlige våben i arsenalet, hvis man skal holde Manchester City bag sig og krones som engelske mestre.

Uden Tomiyasu i truppen har Arsenal reelt set kun én højre back at bruge i form af Ben White, der ellers også ofte gør sig i det centrale forsvar.

Medie: Lige da det så lyst ud – Vigtig Arsenal-spiller ude med skade

Tidligere har midtbanespilleren Granit Xhaka været nede og agere højre dør for Artetas tropper, mens truppens spillere på den modsatte back, Kieran Tierney og Oleksandr Zinchenko til nøds også kan spille der.

Tomiyasu nåede at spille 21 kampe for Arsenal, inden han altså har måtte trække sig for resten af sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer