2 min læsningTottenham-boss gav sviner til både ledelse og spillere – nu reagerer Højbjerg

Antonio Contes lod temperamentet løbe af med ham efter Tottenhams pointtab til Southampton i weekenden - nu reagerer Pierre-Emile Højbjerg på den skarpe kritik.

2 min læsning
Pierre-Emile Højbjerg reagerer nu på Antonio Contes raseriudbrud.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Antonio Conte var i det røde felt lørdag aften.

Her havde Tottenham-manageren set sit hold smide en to-målsføring mod Premier Leagues bundprop, Southampton.

Og efter kampen, som endte med en pointdeling efter 3-3, kunne italieneren ikke styre sit temperament og kaldte blandt andet sine spillere selviske og langede også ud efter klubbens ledelse.

En af de ifølge Conte ‘selviske’ Spurs-spillere er Pierre-Emile Højbjerg, der i øjeblikket er samlet med det danske landshold og derigennem mandag fik muligheden for at give sin reaktion på Contes raserianfald.

– Det er ikke rart at høre. Men dem, der kender mig, ved også godt, at jeg er 100 procent holdspiller. Og jeg ved også, at hvis jeg skal være god, så skal holdet være godt. Så mere kan jeg ikke rigtig sige til det, siger Højbjerg til TV 2.

Efter den danske midtbane-sliders mening er det vigtigt, at situationen ikke skal løses i offentligheden.

Jeg tror, det er vigtigst at tage det på de interne linjer og få clearet dem dér. Jeg skal ikke være fortaler for, hvad der er rigtigt og forkert, men det skabte lidt overskrifter, gjorde det ikke?, tilføjer danskeren.

Medie: Conte har forklaret sit raserianfald overfor bestyrelsen i Tottenham – var rettet mod spillerne

Contes opråb kommer efter en særdeles skidt periode i Tottenham Hotspur, hvor klubben kun har hentet fire ud af de seneste ni mulige point i Premier League.

For Pierre-Emile Højbjergs vedkommende går der nu små to uger, inden han igen skal tænke på tilværelsen i Tottenham.

I øjeblikket er han nemlig samlet med det danske landshold, der skal spille EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan henholdvis på torsdag og den 26. marts.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer