2 min læsningRasende Conte skyder med skarpt: De kan fyre mig – og mange andre – det ændrer ikke noget

Antonio Conte skød med skarpt efter både Tottenham som klub og dens spillere, efter det skuffende pointtab til Southampton.

2 min læsning
Antonio Conte skød med skarpt efter Tottenhams remis mod Southampton.
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Antonio Conte er kendt som en mand, der siger tingene, som de er.

Og lige nøjagtig det gjorde han i allerhøjeste grad, da Tottenham lørdag skuffede følt og smed sejren i tillægstiden mod Premier Leagues sidsteplads, Southampton.

I kølvandet på opgøret kogte det over for italieneren, da han mødte pressen, og det var ikke mange, der blev taget til nåde, da den pressede Tottenham-manager uddelte verbale tæv til alt fra spillere til klubben.

Først og fremmest var Conte bestemt ikke tilfreds med sine spilleres præstation i det målrige remis mod Southampton.

– Jeg ser selviske spillere. Spillere, der ikke vil hjælpe hinanden, og som ikke lægger hjertet i det her. Der er ingen ild, ingen lyst. Når man ikke er et hold, så kan man ikke forbedre sig, sagde italieneren ifølge Fabrizio Romano efter kampen.

Derudover fik klubben som helhed også lidt af en omgang. Ifølge Conte stikker problemerne i klubben dybere, end hvad en trænerfyring vil kunne ændre.

– Det er altid det samme her hver eneste sæson. Ligegyldigt, hvem der er manager. Hvis de vil fortsætte på den her måde, kan de skifte manageren, mange managers, men situationen kan ikke ændre sig. Tro mig, siger Antonio Conte ifølge Fabrizio Romano.

Mål og Highlights: Se Southampton sikre sig livsvigtigt point i vildt comeback mod Tottenham

Selvom Tottenham i øjeblikket ligger i slipstrømmen til at skulle spille Champions League i næste sæson, har Antonio Conte længe været en presset mand i Tottenham.

Exittet fra Champions League og det generelt meget defensive udtryk har længe fået meget kritik.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer