2 min læsningNyt ansigt i AGF’s superligatrup

AGF-spillerne skal fra sommer til at vænne sig til et nyt ansigt i truppen.

2 min læsning
AGF kamptrup AC Horsens

I AGF har de kun to målmænd i truppen, men det kan ændre sig til sommer.

Godt nok har både Jesper Hansen og Per Kristian Bråtveit udløb til sommer, men forlænger AGF med dem begge, så vil klubben have tre målmænd i sin superligatrup.

Klubben fra Fredensvang har nemlig netop offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med klubbens unge målmand Jonathan Hutters, en kontrakt der betyder, at den 19-årige aarhusianer fra sommer er på en fuldtidskontrakt.

– Hutters er en af vor egne drenge, og det har været en stor fornøjelse at følge hans udvikling, hvor han virkelig er vokset som målmand i de senere år.

– De her år i transitionen mellem ungdomsspiller og etableret seniorspiller er – især for målmænd – en tålmodighedsprøve. Det kræver tålmodighed og hårdt arbejde over en lang periode, at slå igennem som målmand. Men de dyder indeholder Hutters, der har en stærk mentalitet og en professionel holdning til sin fodbold.

Foto: AGF

– Derfor er vi glade for, at vi nu fortsat kan se ham udvikle sig hos os og i et stærkt målmands-team, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

AGF er den eneste superligaklub, der i denne sæson kun har to målmænd i sin superligatrup.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Forfremmelsen af Jonathan Hutters kommer dog ikke som et lyn fra en klar himmel, for den 19-årige målmand deltager jævnligt i superligatruppens træning, ligesom han både i år og sidste år var med truppen på træningslejr i Spanien.

Til dagligt gør han sig dog på AGF’s U19-mandskab, og han har i alt tre ungdomslandskampe for Danmark på sit cv – to for U18-landsholdet og en enkelt for U16-landsholdet.

Jonathan Hutters, der oprindeligt kommer fra AGF’s samarbejdsklub IF Lyseng, havde oprindeligt en ungdomskontrakt gældende til sommer, men når den kontrakt udløber, bliver den altså erstattet af en fuldtidskonktrakt i barndomsklubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer